• Dolar
    32.321
  • Euro
    35.120
  • Ç.Altın
    3.930
  • Altın
    2.295
KIRIKKALE
21°
02:18

Akşam'a Kalan Süre

AKÇAY; GÖNÜL BORCUMU ÖDEMEK İÇİN ADAYIM

AK Parti eski İl Başkanlarından Mürsel Akçay 28. Dönem milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.


BAŞVURUSUNU KILIÇ ALDI 

Geçmiş dönemlerde AK Parti’de Merkez İlçe ve İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Mürsel Akçay, 28. Dönem Milletvekili adaylığı için müracaatta bulundu. Akçay’ın başvurusu Siyasi Hukuki İşler Başkanı Bahadır Kılıç tarafından kabul edilirken Akçay, birlik beraberlik vurgusu yaptı. Bütün seçimlerin mutlak çok önemli olduğunu ancak 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlerin daha da önemli bir seçim olduğuna dikkat çeken İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç, “Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımızın olduğu bir dönem. Bu dönem Türkiye ve Türk Milletinin gelişmesi büyümesi ve bölgesinde söz sahibi olması için gecesini gündüzüne katanlarla, bunun karşısında olanların ayrıştığı bir dönem. Partimize yapılan aday adaylığı müracaatları bizlere güç katıyor. Önceki dönem merkez ilçe ve il başkanlığımızı yapan Sayın Mürsel Akçay’a da teşekkür ediyor, çıktığı bu yolda kendisine başarıları diliyorum” dedi.

 

TEK YÜREK OLDUK 

Sözlerine deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşlara ve 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin yıl dönümü nedeniyle şehitleri anarak başlayan Akçay “Bildiğiniz üzere 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen iki büyük deprem bizleri derinden sarstı. Depremin ardından 85 milyon adeta tek yürek olduk. Hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye’nin siyaset hayatında en kritik dönemeçlerden biri olarak kabul ettiğimiz 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Parti Kırıkkale Milletvekili aday adayı olarak yola çıkmış bulunuyorum. Şehrimize, memleketimize ve hemşerilerimize gönül borcumuzu ödeyebilmek için bu kutsal ve asil mücadelenin içinde yer almak gayesiyle verdiğimiz bu karara ilişkin olarak desteklerini esirgemeyen, bizi yüreklendiren bütün dostlarımıza, bizi bağrına basan il ve ilçe teşkilatlarımıza, tüm partililerimize ve AK kadroların aydınlık yüzlü neferlerine şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

 

HEMEN ŞİMDİ 

Akçay “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Amacımız ülkemize, memleketimize hizmet etmek. Her seçim önemli ancak, bu seçim süreci ülkemiz, milletimiz ve en önemlisi hizmetlerin devamı açısından daha da önemli. Bu seçimde ülkemiz ya tamam diyecek, ya da hizmetlere devam diyecek. 21 yıldır AK Parti’yi iktidarda tutan milletimizin bu dönemde de aynı duyarlılıkta hareket edeceğine inanıyorum. Memleketinin dertleriyle dertlenen meydana çıkıp ben de varım diyen herkesi çok kıymetli buluyorum. İnşallah bu süreç hepimiz için hayırlı olacaktır. Hedefimiz ilimize ve insanımıza hizmet etmektir. Bu gayeyle Türkiye Yüzyılı için Hemen Şimdi diyerek bizde bu hizmet yarışına talip oluyoruz. Katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

İYİ PARTİ’DE LİSTE BAŞI ALTINIŞIK

İlginizi Çekebilir

CİBUTİ BÜYÜKELÇİSİNDEN ASKON ARACILIĞI İLE KIRIKKALELİLERE DAVET

İlginizi Çekebilir

SAYGILI; 3.DÖNEM DÜŞÜNMÜYORDUM AMA...

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28780

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647