• Dolar
    32.537
  • Euro
    35.011
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.423
KIRIKKALE
26°

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ; AMACIMIZ LİDER BİREYLER YETİŞTİRMEK

Kırıkkale’de eğitim ve öğretim hayatına bu yıl başlayan Bahçeşehir Koleji, eğitimde farklılık oluşturmakta çalışıyor. Kampüs Müdürü Ali Murat Karabağ, “Türkiye’nin her noktasında nitelikli eğitimi tüm çocuklarımızla buluşturmak için çalışıyoruz” dedi.


BAŞARILI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİYORUZ

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı itibariyle Kırıkkale’ye adım atan ve 500’ü aşkın öğrenciye eğitim sunan Bahçeşehir Koleji yönetimi Kırıkkale’de faaliyet gösteren basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya; Kampüs Müdürü Ali Murat Karabağ, idari müdürler ile Bahçeşehir Koleji kurucu ortağı Necati Cantürk’te yer aldı.

BİLİMDEKİ DEĞİŞİM DÖNÜŞÜM

Bahçeşehir Koleji olarak yaptıkları ve yapacakları çalışmalardan bahseden Kampüs Müdürü Karabağ, “Bahçeşehir Koleji olarak Türkiye’nin her noktasında nitelikli eğitimi tüm çocuklarımızla buluşturmak için çalışıyoruz. Türkiye’nin her noktasına taşıdığımız nitelikli eğitim 2022 yılı itibariyle artık Kırıkkale’mizde.  Dünya zorlu bir pandemi sürecinden geçti. Onun öncesinde başlayan son 50 yılı kapsayan teknolojideki, bilimdeki değişim dönüşüm, bugün ile yarınla ilişkili olan en temel alan eğitimde değişikliğe yol açmıştı. Pandemi bu değişimi hızlandırdı. Ekonomik değişiklikler zorluklar söz konusu. Bütün bu zorlukların ortasında bir şeyin önemi daha da çok ortaya çıkıyor eğitim.” dedi. 

FARK YARATMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Karabağ, “Amacımız dünyanın her noktasında liderlik edebilecek bireyler yetiştirebilmektir. Bahçeşehir’in eğitim felsefesinin özünde kendi kültürlerini, değerlerini bilen dünyada evrensel değerlere hakim olan ve kendisi üretebilecek, geliştirici bireyler yetiştirmektir. Hem kitlesel başarıda hem de bireysel derecelerde en önde olan Bahçeşehir Koleji olarak öğrencilerimizi nitelikli üniversitelere yerleştirebilmek için hazırlarken yaşamın her alanına yönelik projelerle Kırıkkale’de fark yaratmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. 

DENEYİMLİ KADRO, BAŞARILI EĞİTİM

“Karadağ açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Hayalimdeki Robot, Stem ve Yabancı Dil Projesiyle Kırıkkale, Gardencity, Zeka Yarışması, Sınav Yerinde onay alınan ya da hazırlığı devam eden projelerimizden sadece bir kısmı. Kırıkkale’nin en başarılı öğretmenleriyle özel tasarlanmış derslikler, laboratuvarlar ve etkinlik alanlarında ülkemizin geleceğine başarı hikayelerini yazdıracak olan öğrencilerimizi takip etmeye devam edin” dedi. Toplantının ardından okul yönetimi sınıfları ve yapılan eğitimleri gezdirerek basın mensuplarına bilgi verdiler.

 

 

İlginizi Çekebilir

ÖNAL; EDS’LER KABUS OLDU

İlginizi Çekebilir

DEMİR’DEN İKİNCi TUR İÇİN ÇAĞRI

İlginizi Çekebilir

SGK’DA AKTURAN DÖNEMİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12673

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647