• Dolar
    32.995
  • Euro
    35.820
  • Ç.Altın
    4.201
  • Altın
    2.529
KIRIKKALE
29°
00:53

Öğleye kalan Süre

KAPLAN; MKE VE ROKETSAN'LA KIRIKKALE KALKINIYOR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, meclisde Kırıkkale ve savunma sanayi üzerine söz alarak bir konusma yaptı.


KIRIKKALE'YE KATKI

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde söz alarak Kırıkkale hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale’ye MKE ve ROKETSAN’ın büyük katkılar sunduğunu dile getirdi. Kaplan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Kırıkkale'mizin savunma sanayisi açısından öneminden bahsetmek istiyorum. Kırıkkale, savunma sanayimizde kritik bir rol oynamaktadır ve bu alandaki yatırımlar ve projelerle ülkemizin güvenliğine büyük katkılar sağlanmaktadır.”

YERLİ VE MİLLİ ÜRETİM 

“Kırıkkale'de bulunan MKE ve ROKETSAN tesisleri savunma sanayimizin yerli ve millî üretim hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynamaktadır. Bu tesislerde üretilen mühimmat, silah sistemleri ve roketler ordumuzun ihtiyaçlarını karşılamakla kalmamakta, aynı zamanda uluslararası arenada da rekabet gücümüzü artırmaktadır. Savunma sanayisindeki bu gelişmeler, Kırıkkale'nin ekonomik kalkınmasına da olumlu yansımaktadır.”

YENİ İSTİHDAM ALANLARI

"Yeni istihdam alanları yaratılmakta ve yerel ekonomiye canlılık kazandırılmaktadır. Bu bağlamda, Kırıkkale'deki savunma sanayi yatırımlarını artırmak ve bu alanda çalışan nitelikli iş gücünü desteklemek hepimizin görevidir. Bu vesileyle, Kırıkkale'deki savunma sanayisi kuruluşlarında çalışan tüm emekçilere ve bu alanda katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

55062

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647