• Dolar
    32.402
  • Euro
    34.826
  • Ç.Altın
    4.001
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

ÖNAL; EMANETİNİZE GÖZÜM GİBİ BAKACAĞIM

Kırıkkale Belediye Başkanlığını açık ara farkla kazanan Ahmet Önal sosyal medya hesabından 'Teşekkürler Kırıkkale'm başlığı altında ile bir metin yayınladı.


KAZANAN KIRIKKALE

Yüzde 49.9 oyborani ile tarihi bir zaferle elde eden Kırıkkale Belediye Başkanı Önal sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayınladı. Önal mesajında su ifadelere yer verdi; Teşekkürler Kırıkkale'm. 1 Nisan 2024 den itibaren İkiyüzbin Kırıkkaleli hemşerimin tamamının belediye başkanı olacağım. Kazanan, Kırıkkaleli hemşerilerim oldu. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Kırıkkaleli hemşehrilerimin bana yüklediği sorumluluğun, çok çalışmam gerektiğinin farkındayım. En kısa süre de kollarımızı sıvayarak çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum."

 HİZMET EDECEĞİZ 

"Belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, bürokratlarımıza, işçisinden memuruna, bugüne kadar şehrimize hizmet etmiş, emeği geçmiş herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra birlikte çalışarak bu şehre hizmet edeceğiz, sorunları birlikte çözeceğiz. Siz, bu şehre hizmet etme yetkisini bana verdiniz. Emanetinize gözüm gibi bakacağım. Sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacağım. Bu konuda sizlere söz veriyorum."

 İSİMSİZ KAHRAMANLAR

"Bu süreçte bana destek olan; Sayın İl Başkanım ve Yönetim Kuruluna, Sayın Merkez İlçe Başkanım ve Yönetim Kuruluna, Sayın Kadın Kolları Başkanım ve Yönetim Kuruluna, Sayın Gençlik Kolları Başkanım ve Yönetim Kuruluna, Sayın Halkçı Liseliler Başkanım ve Yönetim Kuruluna, sandıklarda görev alan okul ve sandık sorumlusu arkadaşlarıma, gönül vererek can siperane çalışan isimsiz kahramanlarımıza, seçim güvenliğini sağlayan Seçim Kurulu, Sandık kurulu görevlilerimize, Kolluk kuvvetlerimize ve tüm KIRIKKALE halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32299

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647