• Dolar
    32.552
  • Euro
    34.792
  • Ç.Altın
    4.268
  • Altın
    2.493
KIRIKKALE
25°
03:2

İmsak'a Kalan Süre

OY NAMUSTUR HER BİR OYUN TAKİPÇİSİYİZ

Kırıkkale İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, merkezde, tüm ilçe ve beldelerde seçim hazırlıklarını tamamladıklarını, genel seçime hazır olduklarını ifade etti.


SKM BELİRLENDİ KADAN BAŞKAN OLDU

İYİ Parti İl Başkanı Altınışık, yapılacak olan genel seçimlere ilişkin partisinin hazırlıkları hakkında bilgi verdi.  İl ve ilçelerde seçim koordinasyon merkezlerini  (SKM) oluşturularak yapılacak seçimler için görev dağılımı yaptıklarını belirten Altınışık SKM Başkanı olarak da  İl Sekreteri Mustafa Kadan'ın görevlendirildiğini  kaydetti.  Altınışık, genel seçimin tarihine bakılmaksızın buğu gibi hazır olduklarını ifade etti.

OY NAMUSTUR

SKM Başkanı olarak görevlendirilen Kadan’da kendisine bu görevi veren Altınışık ve il yönetimine teşekkür ederek ‘’ 2018 genel ve 2019 yerel seçimlerinden tecrübemiz var. Genel merkez Seçim İşleri Başkanlığımızın talimatları doğrultusunda seçim hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz.  Kırıkkale İYİ Parti teşkilatları olarak tüm enerjimizi  seçim ve seçim güvenliği için harcıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener  ‘’ Oy namustur. Her bir oyun takipçisi olacağız’’ diyerek  tüm teşkilatlarımıza gerekli  çalışma azmini vermiştir.” dedi. 

BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ

Kadan  ‘’Bizlerde Kırıkkale İYİ Parti teşkilatları olarak  seçim çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.  İl ve ilçelerimizde oluşturduğumuz seçim koordinasyon merkezleri  ile  genel seçimlerde  istenilen başarıya ulaşacağız. Her ilçemizde ayrı ayrı oluşturduğumuz seçim koordinasyon merkezlerimizde  hukukçularımız, veri giriş uzmanlarımız, iaşe ve propaganda  sorumlularımız, mahalle ve köy sorumlularımız bulunmakta  ve genel merkez seçim işleri başkanlığımız koordinesinde çalışmalarına devam etmektedirler’’ şeklinde konuştu. 

SEÇİMİ ŞANSA BIRAKMAYACAĞIZ

Kadan açıklamalarını şöyle sürdürdü  “Sandık görevlilerimiz asil ve yedek olarak tamamlanmış olup eğitimlerine başlamış bulunmaktayız. Sandık görevlilerimizi seçerken belirli kıstaslarımız oldu. Öncelikle sandık görevlilerimiz üyelerimiz arasından seçildi. Kendi mahallesinde kendi okulunda ve oy kullanacağı sandıkta görevlendirildiler. Oy kullanılacak her mahalle için ( başarabilirsek her okul için) bir avukat görevlendireceğiz.  Yani kısacası bu seçimi şansa bırakmayacağız. İYİ Parti olarak sadece kendimizin değil tüm partilerin oyuna sahip olacağız. ’Biz şunu biliyoruz ki; sandık başında oy kullanımını usulüne uygun yaptırabilirsek, sandıktaki oyların sandık sonuç tutanağına doğru işlenmesini sağlayıp, ıslak imzalı tutanağın bir suretini alırsak  seçim bizim için bitmiştir’’ 

İlginizi Çekebilir

ÖZEL; CHP’Yİ KIRIKKALE’DE BİRİNCİ PARTİ YAPMA ZAMANI GELDİ

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALELİ KAYMAKAM İNTİHAR ETTİ

İlginizi Çekebilir

DEVA’NIN ADAY KADROSU BELLİ OLDU

Haber Yorumları

Yorum Yaz

77247

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647