• Dolar
    32.373
  • Euro
    34.975
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
21°
02:51

Öğleye kalan Süre

PEHLİVANLI ‘BİSMİLLAH’ DİYEREK YOLA ÇIKTI

Harita Yüksek Mühendisi Engin Pehlivanlı, AK Parti’den milletvekili aday adaylığı açıkladı.


BAŞVURUSUNU YAPTIN

Kırıkkale’nin sevilen isimlerinden Harita Yüksek Mühendisi Engin Pehlivanlı, il yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı’na müracaat etti. İl binasında İl Başkanı Mustafa Kaplan tarafından başvurusu alınan Pehlivanlı, adaylık açıklamasında yaptığı konuşmada 6 Şubat tarihinde ülkemizi yasa boğan deprem felaketi ve önceki gün yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Yüce Mevlâ’dan rahmet, geride kalan kederli yakınlarına sabırlar diledi. 

BU ŞEHRİN EVLADI OLARAK 

Pehlivanlı “Malumunuz olduğunuz üzere, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın almış olduğu karar ile seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Öncelikle Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Bu şehrin bir evladı olarak, 14 Mayıs 2023 seçimlerinin ne denli büyük önem taşıdığını biliyoruz ve hem Kırıkkalemize hem de ülkemize güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Bu samimi duygularımızla, 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurumuzu yapmış bulunuyoruz.” dedi. 

SAMİMİYETLE HİZMET ETTİK 

“Sayın Cumhurbaşkanımızın ardında AK Davanın bir neferi olarak bugüne kadar, AK Parti Kırıkkale Teşkilatının farklı kademelerinde gayret ve samimiyetle hizmet ettik.” diyen Pehlivanlı “Gönül verdiğimiz, çalışmalarının her aşamasında ve tüm kararlarında yanında durduğumuz üyesi ve mensubu olmaktan her zaman onur duyduğumuz AK Parti çatısı altında, milletvekilliği aday adaylığı sürecine aynı düsturla bugün de 'Bismillah' diyoruz. Rabbim utandırmasın.” ifadelerini kullandı. İl Başkanı Kaplan’da yönetim kurulunda uyum içerisinde çalıştığı belirttiği Pehlivanlı’ya çıktığı yolda başarılar diledi. 

İlginizi Çekebilir

CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’I YENİDEN VE DAHA GÜÇLÜ SEÇECEĞİZ

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE BELEDİYESİ’NDEN İSRAİL ÜRÜNLERİNE YASAK

İlginizi Çekebilir

HALIYA DÖKÜLEN BENZİN ALEV ALDI; 2 YARALI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65321

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647