• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
24°

SON DAKİKA; BARAN’LA YOLLAR AYRILDI

Kırıkkalespor’da üst üste gelen başarısız sonuçlar ayrılığı da beraberinde getirdi. Teknik Direktör Nihat Baran’la yollar ayrılırken, sportif direktör Tolga Özkan’da istifa etti.


ÖZKAN’DA İSTİFA ETTİ

Gümüşhanespor karşısında alınan 3-2 mağlubiyet Kırıkkalesporda radikal kararları beraberinde getirdi. Yönetim kurulu toplantısı sonrasında Teknik Direktör Nihat Baran ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrılırken, Sportif Direktörümüz Tolga Özkan’da görevinden  istifa etti. Özkan’ın yerine Salih Işıkoğlu getirildi. 

HAKKINIZ HELAL EDİN 

İstifa sonrası açıklamalarda bulunan Nihat Baran şehrimizin önünü açmak adına istifa ettiğini 3 sezondur iyisiyle kötüsüyle görev aldığım memleketimin takımının ilerisi adına yönetim kuruluna istifasını verdiğini yönetim kurulununda kabul ettiğini karşılıklı anlaşarak ve helalleşerek ayrıldığını belirtti. Tüm taraftarlarımızdan hakkını helal etmelerini isteyen Baran ‘Bizden yana hakkımız helal olsun inşallah takımımız bu kan değişikliği ile istenilen yere gelecektir bizler bu memleketin evladıyız. Bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz. Şahıslar geçici Kırıkkalespor kalıcıdır’ açıklamalarında bulundu.

 

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALESPOR BAŞKANLIĞINA İLK ADAY SARI

İlginizi Çekebilir

KENDİ SAHAMIZDA İLK PUAN BU PUAN SALİH HOCAYA YAZAR

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALESPOR BARAN’LA DEVAM DEDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68095

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647