• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
24°

SULAKYURT’TA KARŞILIKLI SUÇLAMALAR

Sulakyurt’ta dün yaşanan ve Belediye Başkanı İsmail Bildik’in de yer aldığı kavga gündeme bomba gibi düştü. Taraflar birbirlerini suçlayan açıklamalarda bulundu.


İŞGALİYE BEDELİ ÖDEMEYİZ DEDİLER 

Öğle saatlerinde yaşanan olayla ilgili olarak Sulakyurt Belediye Başkanı Bildik hastanede tedavisi sonrası yaptığı açıklamada hadiseyi şu şekilde anlattı; " Bugün ilçe merkezinde vatandaşlarımızla sohbet esnasında oradan bir kıraathane sahibi arkadaş gelip normalde orası, oradaki park belediyeye ait. Oraya işgaliye bedeli ödemeleri gerekiyor. Kendilerinin işgaliye bedeli ödemeyeceklerini bize söylediler. Biz de 'yasal olan neyse o olacak kusura bakmayın arkadaşlar' dediğimizde abisi olan şahıs bize orada tehditler savurdu ve hakaret etti. Ve o esnada 3 kardeş bir baba dördü hepsi birlikte darp ettiler bizi. Biz de emniyete giderek şikayetimizi verdik. İlçe Hastanesinden Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk ettiler. Burada da gerekli işlemler yapıldı. Ufak tefek şeylerimiz var ama şikayetçi olduk. İlçemiz adına üzücü bir şey. Keşke böyle bir şey olmasaydı. Maalesef talihsiz bir olay yaşandı. İnşallah bundan sonra böyle bir şey olmaması dileğimizdir." 

TEŞKİLAT OLARAK BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı da açıklamasında, "Bugün talihsiz bir olay yaşanmıştır. Sulakyurt belediye başkanımız Sulakyurtlu hemşehrileriyle istişare ederken, sohbet ederken görevi başındayken bir darp olayı ile karşı karşıya, talihsiz bir olayla karşı karşıya kalmıştır. Belediye başkanıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Teşkilatımızın tüm mensupları da belediye başkanımızın yanında ve arkasındadır." ifadelerini kullandı. Olay sonrası 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan S.T.’nin eşi AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaban Tat sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. 

AK PARTİLİ TAT; KINIYORUM 

Tat’da olayla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Belediye başkanını darp ettiği iddia edilen kişi eşim olur. Muhtar denilen kişide eşimin abisi olur.

Eşimin abisi muhtar olanla belediye başkanının uzun süredir husumeti vardır, belediye başkanı muhtarla tartismis ve arabasından sopasını alıp muhtara vurmuştur,  kafası yarılan, kanlar içinde kalan abisini gören eşim olaya müdahale etmiştir, kavgayı ayırıp ifadeler verildikten sonra belediye başkanı saldırıya uğradım diyerek il teşkilatından adam toplayıp 1 kişiye 40 kişi karşılık verilmesini istemiştir.Bahsi geçen muhtarın basın açıklamasında ifade edildigi gibi 3 tane oğlu yoktur 2 tane kızı vardır 13 ve 15 yaşlarındadır. Şimdi bir belediye başkanı düşününki memleketinden esnaflık yapan birisi onun partisinden değil diyerek senin iş yerini kapattıracam sizi bu ilçede barındırmayacam diyebilir mi? Düşününki beni darp ettiler diyerek ilden teşkilat toplayıp memleketlisini darp ettirmek icin adam toplar mı?  Sulakyurt AK Parti Kadın Kolları Başkanı olarak şiddeti kınıyorum. Heleki mağduru oynayıp şiddet yaratan şahsi meselesini siyasi mesele haline getirenleride kınıyorum.”

Hatice Yaban Tat

 

İlginizi Çekebilir

SULAKYURT’TA KARŞILIKLI SUÇLAMALAR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81884

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647