• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
24°

6’LI MASA; BÜYÜK BİR ADANMIŞLIKLA HAYKIRIYORUZ KAZANACAĞIZ

6’lı masanın Kırıkkale temsilcileri, ortak bir basın açıklaması yaparak 14 Mayıs’da miller ittifakının sandıktan zaferle çıkacağını, Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Cumhurbaşkanı seçileceğini ifade ettikler.


KRİZ YAŞANIYOR 

CHP İl Başkanı Onur Yüksel Bozdağ, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Kuzucu, Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş, Demokrat Parti İl Başkanı Tolga Ersan ve Gelecek Partisi İl Başkanı Murat Korkmaz tarafından imza altına alınan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “Ülkemiz, cumhuriyet tarihinin en derin krizini yaşamaktadır. Hukuktan ekonomiye, sağlıktan eğitime birçok konuda yaşanan krizin bir yönetim sorununun sonucu olduğu aşikardır. Aziz milletimizin iliklerine kadar hissettiği bu kriz ikliminin yegâne sebebi tek akla dayalı, anlık olarak alınan keyfi kararlar, anayasayı ve kanunları yok sayan, istişare ve liyakatten bihaber olan “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’dir. Acı tecrübelerle öğrendik ki bu ucube sistem ülkemiz için bir beka sorunu haline gelmiştir.”

GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN 

“Aziz milletimizi en geniş zeminde temsil etme gücü olan Millet ittifakı bileşenleri olarak üzerimize aldığımız tarihi sorumluluğun bilincindeyiz. Birlik ve dayanışma içerisinde, güçlendirilmiş parlamenter sistemi hayata geçirmek, milletlimizin huzurlu olduğu, anayasanın esas alındığı, güçlü ve itibar sahibi bir Türkiye ideali için bir araya gelerek, Millet İttifakı olarak tarih sahnesine çıktık. İttifakımızın adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı olması adına Millet İttifakı olarak büyük bir inanmışlık, adanmışlık ve gayretle çalışıyoruz. Tarihimizin en kritik seçimlerine sayılı günler kala 6’li masa bileşenleri olarak her bir ferdimizle köy köy, mahalle mahalle gezip milletimizin yüreğine dokunacağız. Keskin, Yahşihan, Delice, Sulakyurt, Celebi, Karakeçili, Balışeyh, Bahşılı ilçelerimiz ve ilimizde çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik yürek bırakmayacağız. İnanıyoruz ki ülkemizin üzerindeki kara bulutların dağılması, aydınlığa kavuşması için Anadolu insanının iradesiyle Millet İttifakı’nı sandıktan tarihi bir oy alarak zaferle taçlandıracak ve el ele verip milletçe hayalini kurduğumuz Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Büyük bir adanmışlık ile haykırıyoruz. “Biz Kazanacağız!”

İlginizi Çekebilir

KALETEPE’DE SİLAHLAR KONUŞTU; 4 YARALI

İlginizi Çekebilir

KALETEPE MAHALLESİ’NDE CİNAYET

İlginizi Çekebilir

ORC ANKETİNDE ORHAN KILIÇ SÜPRİZİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

13234

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647