• Dolar
    32.598
  • Euro
    34.824
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.507
KIRIKKALE
24°

75 MİLYON LİRALIK ARSANIN SATIŞI İPTAL

Kırıkkale Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay yapılan ihale ile 75 milyon liraya satılan Büyük Şehir Parkı üzerinde ki arsanın satışı iptal oldu. İhaleyi alan firma ihaleden çekildi.


BEDEL ÖDENMEDİ 

Büyük Şehir Parkı üzeri de ki 11 bin 500 dönümlük arsanın satışı iptal oldu. Kırıkkale Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay yapılan ihalede Keşif Ankara Firması 75 milyon TL karşılığında arsayı almıştı. Daha sonra firma kooperatif yöntemi ile arsayı sarışa çıkardı. Aradan geçen süre de istenilen satış miktarına ulaşılamayınca firma belediyeye arsa bedelini ödemedi ve ihaleden çekildi. 

 

FARKLI DURUMLAR 

Firma tarafından sosyal medyada konuya ilişkin yapılan açıklama da ‘Kırıkkale 1(Merkez) Projemizin ihalesi tarafımızda kalmasına rağmen 1 haftayı aşkın süredir, Keşif Ankara olarak, farklı durumlar içerisine çekilmeye çalışıldık. Hiçbir zaman bu tip işlemler içerisinde olmak istemememiz sebebi ile ihaleden çekildik. Kırıkkale Belediyesi'ne süreç içerisinde bize sağladığı destekten dolayı teşekkür ederiz. Yeni keşiflerde buluşmak dileğiyle’ denildi. 

İlginizi Çekebilir

DRİFT YAPMANIN BEDELİ; 20 BİN LİRA

İlginizi Çekebilir

ELÇİN İYİ PARTİ MERKEZ İLÇEYE ADAY

İlginizi Çekebilir

ALTINIŞIK GENEL MERKEZE BAŞVURUDA BULUNDU

Haber Yorumları

Yorum Yaz

28002

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647