• Dolar
    32.393
  • Euro
    35.212
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
21°
02:35

İmsak'a Kalan Süre

AÇ KALAN HAYVANLAR İÇİN SOSYAL MEDYADAN SESLENDİ

Kırıkkale’de etkili olan kar yağışı doğada ki hayvanları da zor durumda bırakıyor. Karayolları personeli Ramazan Bedir sosyal medyadan yem çağrısı yaptı hayvanseverler yardıma koştu.


YEM İSTEDİ

Kırıkkale Karayolları 44. Şube Şefliğinde görevli Ramazan Bedir, doğadaki hayvanların aç kalmaması için sosyal medya hesabından vatandaşlara seslenerek, kar küreme çalışmaları sırasında karşılaştıkları hayvanlarla yem bırakabileceğini söyledi.

BİZ ULAŞIRIZ 

Bedir, yaptığı paylaşımda, “Her taraf kapalı her yer bembeyaz karla çevrili. Bunun için doğada yaşayan hayvanlar yollara iniyor. Çok görüyoruz çok sık karşılaşıyoruz. Aç kalıyorlar. Hayvan severler doğayı sevenler olarak herkesin en azından bu karla mücadele adı altında mücadele eden arabalara birer torba hayvan maması verseler, emin olun ulaşılamayacak yer yok. Araçların tamamı her yere gidebiliyor. En azından hayvanlara katkımız olabilir. Doğa tamamıyla bembeyaz bu bölgelerde” diyerek çağrıda bulundu.

TÜRKYILMAZ VE DOĞA KORUMA MÜDÜRLÜĞÜ 

Doğadaki hayvanlar için yapılan bu anlamlı çağrıya kayıtsız kalmayan Doğa Koruma ve Milli Parklar Kırıkkale Şube Müdürlüğü ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz  Bedir'e yem ve mama desteğinde bulundu. Yiyecekler karla mücadele eden ekiplere teslim edildi. Karla mücadele eden karayolları ekipleri tarafından hayvanlar beslendi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

42014

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647