• Dolar
    32.596
  • Euro
    34.820
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.513
KIRIKKALE
24°
00:6

Yatsı'ya Kalan Süre

AKDOĞAN; YARIŞTA BENDE VARIM

Cemalettin Akdoğan, 14 Mayıs’da yapılacak seçimlerde İYİ Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.


ADAYLIĞINI DUYURDU 

Seçimlerin hareketli partilerinden İYİ Parti’de aday adayı sayısı artıyor. Eski belediye başkanlarından siyasetin tecrübeli isimlerinden Cemalettin Akdoğan’da İYİ Parti’den aday adaylığını açıkladı. Akdoğan, basın mensupları ile yaptığı toplantıda adaylık yarışında ‘bende varım’ diyerek aday adaylığını kamuoyuna duyurdu. Akdoğan, önümüzdeki günlerde parti teşkilatına adaylık başvurusunu yapacağını ifade etti. 

AKILDA KALACAK HİZMET YAPMADILAR 

Akdoğan yaptığı açıklamada, yıllardır birçok görevde yer aldığını belirterek ‘Ancak son 15 yılda siyaset yapanlar Kırıkkale adına şunu yaptı diyeceğimiz bişey bırakmadı. Yeni dönemde ülkenin imarında vekillere önemli görev düşecek. Bu amaçla İYİ Parti’den aday adayı oldum.’ dedi. Sıralamanın önemine dikkat çeken Akdoğan, genel merkezin halkın hassasiyetine göre hareket edeceğini kendisinin de sıralamadan bağımsız olarak  var gücü ile çalışacağını söyledi. 

BARIŞMAYA İHTİYAÇ VAR 

Kırıkkale’de öncelikliğimiz; insanlarımızı yeniden birbiri ile barışır hale getirmektir. Şu anda millet olarak kamplaştık. Normalleşmeye ihtiyacımız var. Kırıkkale eskiden göç alan cazibe merkeziydi. Bunu devlet planı haline getirip yeniden hayata geçirmeliyiz. Ailelerin eğitim bütçelerini artırıp eğitimde devlet okullarına güç verip seferberlik ilan etmeliyiz. Özellikle ülkemiz için de önemli sorun olan uyuşturucu konusunda bu bataklığı kurutmalıyız. MKE anonim şirketi haline geldi. Önümüzde ki dönem MKE’nin başına Kırıkkaleli bürokratlar atanmasını sağlamalıyız.’ dedi. 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

ALTINIŞIK'TAN SAYGILI'YA; 650 MİLYON NEREYE HARCANDI?

İlginizi Çekebilir

BARAN İSTİFA ETTİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

İlginizi Çekebilir

YILMAZ İYİ PARTİ’YE GEÇTİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

50691

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647