• Dolar
    32.575
  • Euro
    34.911
  • Ç.Altın
    4.111
  • Altın
    2.438
KIRIKKALE
32°

AKYÖN; KIRIKKALE’DEN DÜNYAYA SELAM DİYECEĞİZ

Türkiye Bisiklet Federasyonu UCI 2023 takviminde bulunan Kırıkkale ROAD RACE 2.2 Uluslararası Bisiklet Yol Yarışı için geri sayım başladı. 10-11 Haziran’da gerçekleşecek yarışma için çalışmalar tamamlanıyor.


HAZIRLIKLAR TAMAMLANIYOR

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu’nun  himayelerinde gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında yarışla ilgili hazırlıklar ele alındı. ilgili tüm kurumların hazır bulunduğu  toplantı sonrası açıklamada bulunan Bisiklet Federasyonu As Başkanı Bahattin Akyön “Olimpik Pedallar Anadolu’nun Kalbinde “ sloganıyla Kırıkkale’nin tanıtımı noktasında bu yarışın ses getireceği , ilimizin sahip olduğu değerleri tanıtmanın birinci hedefleri olduğu ,kültür ve spor turizmini ve bunun gelecek nesillere aktarmayı önemsediklerini dile getirdi .

GURURUNU YAŞAYALIM

Akyön “ Bu konuda bize destek veren ve geçen yıl düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası’ndaki Kırıkkale’nin ev sahipliğinden ve güzel organizasyonundan dolayı uluslararası olma hedefini koyan Sayın Valimiz Bülent Tekbıyıkoğlu’na ve federasyon Başkanımız Emin Müftüoğlu’na çok teşekkür ediyorum . Kırıkkaleliler olarak Kırıkkale’de ilk kez gerçekleşecek uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapmanın gururunu yaşayalım. Ev sahipliğimizin güzel yönünü doğal ve tarihi güzelliklerini gösterelim. Spor evrensel bir tanıtım aracıdır. Kırıkkale marka bir şehir olma yolunda branşlaşmaya gitmeli ve dünyaya açılmalıdır. İnşallah sağlam ve emin adımlar ile  Kırıkkale’den dünyaya selam diyeceğiz” dedi.

FRANSIZ YAZARA TİŞÖRT  

Küresel ısınmaya dikkati çekmek ve geçmişte aylar süren hac yolculuğunu yaşatmak amacıyla bisikletle Mekke'ye yolculuk yapan 41 yaşındaki yazar Nabil Ennasri, geçtiğimiz gün Sultanahmet Meydanı'nda Türkiye Bisiklet Federasyonu yetkilileriyle bir araya gelmişti. Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Bahattin Akyön, yaklaşık bir ay önce Paris'ten yola çıkan Nabil Ennasri'yi, Türkiye'de geçirdiği zaman boyunca en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi. Fransız yazar Nabil Ennasri’nin üzerinde giydiği ‘Pedallar Anadolu’nun Kalbi Kırıkkale’de  tişörtü ise dikkat çekti.

 

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE’DEN EYT’YE KAÇ MÜRACAAT VAR?

İlginizi Çekebilir

ARDİYECİLER SİTESİ İÇİN İHALEYE ÇIKILIYOR

İlginizi Çekebilir

ALTINIŞIK; TUTTUĞUNU KOPARAN BİR SİYASETÇİYİM

Haber Yorumları

Yorum Yaz

32506

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647