• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
03:41

İkindi'ye Kalan Süre

ALAN YAHŞİHAN İÇİN ‘BENDE VARIM’ DEDİ

AK Parti Yahşihan İlçe Başkanlığından kısa süre önce ayrılan Mustafa Alan, AK Parti’den Yahşihan Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.


YAHŞİHAN İÇİN 

Mustafa Alan Yahşihan Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Kısa süre önce Yahşihan İlçe Başkanlığı görevini belediye başkan adaylığı nedeniyle bırakan Alan sosyal medya hesabından adaylık açıklamasını yaptı. Alan “Bundan yaklaşık 4 yıl evvel ‘ Yahşihan için’ diyerek çıktığımız ilçe başkanlığı gibi kutsal bir görevi yine Yahşihan için diyerek önümüzdeki süreçte Yahşihan Belediye Başkan Aday Adaylığı için partimiz temayülleri gereği kıymetli kardeşim Alper Ağaçtan başkanımıza devrettim.” dedi. 

YOLUMUZA DEVAM 

Alan “Dostlar gün soluklanma günü değil gün yeniden besmelemizi çekip yine aynı düstur ile niyet hayır akıbet hayır olsun inşallah diyerek daha güçlü şekilde Yahşihan için diye haykırarak yolumuza devam ediyoruz. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın sadık dostları Yahşihan’ın evladı ve hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Alan paylaşımda görev süresi boyunca kendisine destek veren Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’a, Milletvekili Mustafa Kaplan’a, İl Başkanı Engin Pehlivanlı’ya, İl Genel Meclis Başkanı Harun Oğuz ve İl Genel Meclisi eski Başkanı Murat Çaykara’ya, Yahşihan Kadın Kolları Başkanı Rengin Gökdemir Duman’a ve Yahşihanlılara teşekkür etti. 

İlginizi Çekebilir

ASKON’DAN TAM DESTEK

İlginizi Çekebilir

ARSLAN; YARIN DEĞİL HEMEN ŞİMDİ

İlginizi Çekebilir

YAHŞİHAN’DA KAZAN BAHŞILI’DA ALSANCAK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63550

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647