• Dolar
    32.383
  • Euro
    35.075
  • Ç.Altın
    4.014
  • Altın
    2.326
KIRIKKALE
22°
00:6

İkindi'ye Kalan Süre

ASKON KIRIKKALE ÇALIŞIYOR; 3 AVRUPA ÜLKESİNE İHRACAAT

Savaş Geyik’in başkan seçilmesi ile birlikte adeta kabuğunu kıran ASKON Kırıkkale Şubesi, 3 ülkeye ihracat yapmaya başladı.


ASKON’DA OLMANIN AVANTAJI 

ASKON Kırıkkale üyeleri, ASKON’da olmanın avantajını yaşamaya başladı. Şube Başkanı Savaş Geyik’in girişimleri ile farklı ülkelere ürün ihracatına başlayan ASKON üyeleri, yeni pazar yerlerine ulaşıyor. Şu ana kadar ASKON Kırıkkale Şubesi’ne üye 4 firma 3 ayrı ülkeye ürün ihracatı gerçekleştiriyor.

AVRUPA ÜLKELERİ 

Yapılan anlaşmalar sonrasında; ARS Savunma Sanayi AŞ Bulgaristan’a mühimmat aksamları, Tosunlar İnşaat Yapı Market Polonya’ya 1.partide 60x120 seramik, 2. partide ise komple vitrifiye ürünleri, Bilgin Pantoğraf CNC Makina İmalat Üretim Sanayi yine Bulgaristan’a 

CNC Makina 1000x2000x300 net işleme kapasiteli 3 boyutlu mermer ve granit işleme makinası, Geyik Grup ise Almanya’ya 100x120 ahşap Euro palet ihracatı gerçekleştirdi. 

BU DAHA BAŞLANGIÇ

Şube Başkanı Savaş Geyik, ASKON Kırıkkale’nin her geçen gün büyüyen bir ticari hacme sahip olduğunu belirterek “Bizim görevimiz hem üyelerimizi temsil etmek hem şehrimizin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunmak hem de üyelerimizin ürettiği ürünleri yurt dışında alıcı firmalarla buluşturmak. Sürekli bununla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Kıse sürede 4 firmanın Avrupa ülkelerine ihracat yapmasını sağladık. Bu sadece başlangıç. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha çok firmamız tüm dünyaya önemli bütçelerle ihracat yapacaktır. Üye firmalarımızın üretim kapasitesi buna fazlasıyla yeterli” ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

KILIÇDAROĞLU’NUN MİTİNGİNE İMAMOĞLU’DA GELİYOR

İlginizi Çekebilir

ASKON SAVAŞ GEYİK’LE CANLANDI

İlginizi Çekebilir

İKİ ARAÇ ÇARPIŞTI; 10 YARALI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

30229

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647