• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
00:24

Öğleye kalan Süre

ASKON KIRIKKALE TROY’DA

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şubesi, kredi ve bankamatik kartlarında yerli ve milli olan Türkiye Ortak Ödeme Yöntemi’ne (TROY) geçilmesi çağrısı yaptı.


TEŞVİK EDİLMELİ 

ASKON Kırıkkale, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında TROY kullanımının teşvik edilerek desteklenmesi konusunu gündemine aldı. Konuyla ilgili görüşlerini ifade eden üyeler, özellikle İsrail’in Gazze’de Müslümanlara, masum sivillere ve çocuklara karşı işlediği insanlık suçu karşısında, Türkiye’nin duruşuna destek olmak üzere yapılabilecekler üzerinde görüş alışverişinde bulundular. ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik, üyelere yerli ve milli ortak ödeme yöntemi olan TROY’a destek önerisinde bulundu.

MİLLİ HASSASİYET 

Savaş Geyik “İsminden de anlaşılacağı gibi Türkiye'nin Ortak Ödeme Yöntemi olan TROY, her bireyin kolayca ulaşabileceği,  yerli ve milli alternatif olarak geliştirildi. Yurt içindeki tüm pos cihazlarında işlem yapabiliyor ve yurt dışında birçok ülkede aktif kullanıma açılmış durumda.Milli kalkınmanın güçlü adı ASKON, milletimizin hassasiyetlerini dikkate alan bir anlayışı temsil etmektedir. Son günlerde İsrail’in Müslüman ve masum Filistinlilere uyguladığı zalim tutumunun karışışında biz de üzerimizi yapmak zorundayız. Bu nedenle, millet olarak İsrail menşeili her türlü ürünü hayatımızdan çıkarmalı ve ekonomik gücümüzle üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.TROY'a geçilmesi durumunda uluslararası bankacılık sisteminde kredi veya banka kartları üzerinden gerçekleştirilen her bir işlem için yabancı menşeili kuruluşlara belli oranlarda komisyonlar ödenmektedir. TROY bunun da önüne geçecektir. ASKON Kırıkkale Şubesi olarak bizler de tüm üyelerimiz başta olmak üzere üye firmalarımızda çalışanlarımızla birlikte TROY kartı kullanmak üzere harekete geçtik” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

ERSAN; CESURLAR HAREKETİNİN BİR PARÇASI OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE TRT’DE

İlginizi Çekebilir

KOMUTANI ŞEHİT SEMİH’İ ANLATTI; MEĞERSE ŞEHADETE GÜLÜYORMUŞ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

96732

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647