• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

DUMAN KESKİN’DEN YÜKSELDİ

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Adnan Duman, ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Duman, dün Keskin ilçesine ziyarette bulundu, halkın yoğun ilgisi ile karşılandı.


ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU 

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Adnan Duman, Keskin’de esnaf ziyaretinde bulundu. İYİ Parti Keskin İlçe Başkanı  Zafer Çakmaklı ve ilçe yönetimi tarafından karşılanan Duman, esnafın dertlerini sıkıntılarını dinledi, şikayetlerini not aldı. İlçe merkezinde Keskin halkına seslenen Duman, Kırıkkale ve Keskin için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi. Duman”.Bugün Keskin’deyiz. Keskin’de Zafer Başkanımızın konuğu olduk. Keskin’de bugün esnaf arkadaşlarımızla kaynaşarak seçim çalışmalarına hız verdik. Keskin’deki sorunları, bundan sonraki süreçte ve Keskinde ki yapacaklarımız ile ilgili Allah’ın izniyle kazananın Keskin olması içinde ilçemizle teşkilatımızla var gücümüzle çalışacağız.”dedi.

ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK 

14 Mayıs’tan sonra Keskin için hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını ifade eden Duman “Keskin’in derdi bizim derdimiz. Keskin’in iyi olması bizim iyi olmamız demek. Allah nasip ederse 14 Mayıs’tan sonra hiçbir şey Keskin için eskisi gibi olmayacak.Biz buna inanıyoruz. Güçlü bir teşkilatımız var. Güçlü bir teşkilatın ardında da güçlü bir millet güçlü bir Keskin halkını oluşturmak için biz sahadayız başkanımız la birlikte inşallah her şey Keskin için daha iyi olacak.” Dedi. 

SEÇİM BİTİYOR, KESKİN UNUTULUYOR İYİ Parti Keskin İlçe Başkanı Zafer Çakmaklı’da görüşlerini bildirdi. Çakmaklı  milletvekili seçilenlerin seçimin ardından Keskin’ini unuttuklarını bildirdi. Çakmaklı”   14 tane aday adayımız var. Hepsi de bizim için değerlidir. Keskin’imizin maalesef adı büyük kendi küçük. Yaklaşık 3 saattir geziyoruz caddelerini sokaklarını. Yıllarca burada kısır bir siyaset yapıldı. Maalesef buradan seçilenler seçilene kadar Keskin baş tacı oldu. Seçim bittikten sonra hiç birine ulaşamadık. Keskin’imizin içinde bulunduğu durumu hepiniz görüyorsunuz. Ama Allah nasip ederse dday adayımız Adnan Duman Bey milletvekili olup meclise giderse buradan herkesin huzurunda söylüyorum Adnan beyin inşallah yakasına yapışacağız. Keskin’imizi Kırıkkalemizi inşallah daha iyi edeceğiz.Hep beraber iyi olacağız. Adnan Duman beyefendiye de başarılar diliyorum”dedi.

İlginizi Çekebilir

ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI SONUCU KUZENİNİ ÖLDÜRDÜ

İlginizi Çekebilir

ALBAYRAK İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

İlginizi Çekebilir

ADIM ADIM BAŞKANLIĞA

Haber Yorumları

Yorum Yaz

11876

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647