• Dolar
    32.321
  • Euro
    35.120
  • Ç.Altın
    3.930
  • Altın
    2.295
KIRIKKALE
21°
02:26

Akşam'a Kalan Süre

FİKRET KARABUDAK İÇİN İMZALAR ATILDI

Fikret Karabudak Stadyumu’nun kapasite artırımı ve tadilatına yönelik protokol imzalandı. Vali Tekbıyıkoğlu protokol imzasını “Çok uğraştık…Ve mutlu son….” sözleriyle paylaştı.


10 MİLYON LİRA 

Fikret Karabudak Stadyumu yeni sezona yeni yüzüyle çıkacak. Bir süre önce Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile görüşen Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve Milletvekili Ramazan Can Fikret Karabudak Stadyumu’nun tadilat ve kapasite artırımı için 10 milyon lira ödenek sözü almışlardı. Bugün yapılan protokol ile stadın yenileme çalışmaları resmiyet kazanmış oldu. 

 

İMZALAR ATILDI 

 Vali Tekbıyıkoğlu ve Milletvekili Can’la beraber imza töreninde Özel İdare Genel Sekreteri Haluk Karahan ve Gençlik Spor İl Müdürü Hamza Güneş’de hazır bulundu. Vali Tekbıyıkoğlu yaptığı paylaşımda ‘ Çok uğraştık. Ve mutlu son. Fikret Karabudak Stadının yapımı ve kapasite artırımı projesinin protokolünü imzaladık. Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu’na şehrimiz, taraftarımız ve taraftar gruplarımız adına teşekkür ediyorum. En kısa zamanda inşaata başlıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

İlginizi Çekebilir

MİLLİ PARK GİBİ MİLLET BAHÇESİ

İlginizi Çekebilir

ALDIĞI ÜRÜNÜ FİRMANIN ÖNÜNDE KIRDI

İlginizi Çekebilir

DOLANDIRILMAKTAN POLİSİN SAYESİNDE KURTULDU

Haber Yorumları

Yorum Yaz

88606

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647