• Dolar
    32.517
  • Euro
    34.758
  • Ç.Altın
    4.268
  • Altın
    2.486
KIRIKKALE
25°

GÜMÜŞ GÜVEN TAZELEDİ

Tüm Kamu -Sen Sağlık Sendikası Kırıkkale Şubesinin genel kurulu yapıldı. Kongreye tek aday olarak katılan mevcut Başkan Cengiz Gümüş, 207 üyenin güvenoyunu alarak yeniden başkanlık görevine seçildi.


GENEL BAŞKAN HÜSEYİNOĞLU KATILDI 

Tüm Kamu -Sen Sağlık Sendikası Kırıkkale Şubesi binasında yapılan genel kurulda mevcut Başkan Cengiz Gümüş güven tazeledi. Tüm Kamu-Sen Genel Başkanı Yaşar Hüseyinoğlu’ Kırıkkale’ye gelerek, Cengiz Gümüş ve yönetimine başarılar diledi. Genel Başkan Hüseyinoğlu, Şehit Gazi Kamu Sen Büro, Tüm Kamu- Sen Sağlık, Tüm Kamu -Sen Eğitim, Tüm Kamu Sen Diyanet ve Tüm Kamu-Sen Tarım ve Orman olarak faaliyetlerini sürdürdüklerini ve hızlı bir şekilde yükseldiklerini söyledi. 

 

GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPTIK

Seçime katılan üyelerine teşekkür eden Tüm Kamu -Sen Sağlık Sendikası Kırıkkale Şubesi Başkanı Cengiz Gümüş, geçtiğimiz günlerde büro açılışını gerçekleştirdiklerini, şimdi ise başkanlık seçimini yaptıklarını söyledi. Tüm Sağlık çalışanlarının sorunlarını çözmek ve dertlerine derman olmak için sendikayı kurduklarını söyleyen  Gümüş, “Tüm çalışan sağlıkçılarımız ile devletimiz arasında köprü olmak için buradayız. Kısa zamanda Tıp Fakültesinde promosyon görüşmelerinde, servis araçları düzeninde, laboratuar ve radyoloji bölümlerinde etkin bir rol aldık. Yüksek İhtisas Hastanesi’nde güzel çalışmalar yaptık. Hemşirelerimizin kayıt sırasında rahatlamalarını sağladık”

 

ŞİDDETE KARŞI DİMDİK DURACAĞIZ

Hukuk çerçevesinde adaleti uygulamak için Tüm Kumu çalışanlarının haklarını aramak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz diyen Gümüş, “Sağlık çalışanlarımızın kuruma girer ve çıkarken güler yüzlü bir karşılanmaları en büyük temennimiz olacaktır. Sağlık çalışanlarımıza karşı yapılan şiddeti karşı sonuna kadar mücadelemiz devam edecektir. 7 ay gibi bir sürede sosyal aktivitelerimiz devam etti. Hemşireler gününde ailece piknikte bir araya geldik. Bundan sonrada sosyal faaliyetlerimize devam edeceğiz. Mesleki eğitimlere hız vereceğiz. Meslektaşlarımızın mağdur edenlere karşı her zaman dik duracağız ve durmaya devam edeceğiz. Biz bir aileyiz. Bu aile için her şeyi yapacağız. Tüm Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Sayın Yaşar Hüseyinoğlun’a ve Tüm Kamu Çalışanları Sağlık Sendikası Genel Merkez Yönetimine verdikleri yoğun desteklerden dolayı teşekkürlerimi  sunuyorum" dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

35013

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647