• Dolar
    32.551
  • Euro
    34.947
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.420
KIRIKKALE
26°
04:41

Öğleye kalan Süre

KESKİN’DEN GEÇEN DEPREMZEDELERE ÜCRETSİZ ÇORBA İKRAMI

Keskin Kaymakamlığı ve Keskin İlçe Müftülüğü deprem bölgesinden ayrılan depremzedelere yol güzergahında ücretsiz çorba ikramında bulunuyor.


YÜREKLERİ ISITAN DAVRANIŞ

Kahramanmaraş merkezli 11 il genelinde meydana gelen depremin yaralarının sarılması  amacıyla çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Depremin olduğu ilk günden itibaren bu duruma kayıtsız kalmayan Keskin Kaymakamlığı ve Keskin İlçe Müftülüğü, yol güzergahına 'Afet bölgesinden gelen vatandaşlarımıza çorba ve çay ikramımızdır’ yazısının yer aldığı bir duyuru pankartı astı. İlçede yol güzergâhının hemen yanı başına oluşturulan ‘Kıl Çadır’ içerisinde deprem bölgelerinden gelen ya da bölgeye giden vatandaşlar için ücretsiz yemek ikramı yapılıyor.

 

DEPREMİN YARASINI BİRLİKTE SARACAĞIZ 

Keskin Kaymakamı Tunahan Çil ve Keskin İlçe Müftüsü Adem Şen, deprem bölgesinden gelen vatandaşları çadırlarda ziyaret etti. Geçmiş olsun temennisinde bulunan Çil ve Şen, el ele verilerek bu yaraların sarılacağını ifade ettiler. Türkiye’nin çok güçlü bir ülke olduğunu ve bu konuda devletin üzerine düşen her türlü görevi yerine getirdiğini belirten Kaymakam Çil, “Birlik ve beraberlik içerisinde halkımızın yaralarını saracağız.” dedi. 

ELİMİZDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERİYORUZ 

Çil “Bizlerde Keskin Kaymakamlığı ve Keskin İlçe Müftülüğü olarak böyle bir davranış sergilemek istedik. Depremin olduğu ilk günden itibaren bölgelere gerekli personel ve gıda desteklerimizi gönderdik. Bunun yanı sıra deprem bölgelerinin geçiş güzergahı üzerinde yer alan ilçemizden geçen vatandaşlarımız için böyle bir şey düşündük. Burada hep birlikte yaralarımızı sarmak için var gücümüzle çalışmamızı sergilemeye devam edeceğiz” dedi. 

İlginizi Çekebilir

İYİ PARTİ KESKİN ADAYI ÇAKMAKLI

İlginizi Çekebilir

5 YAŞINDA AMA GERÇEK BİR BABAYİĞİT

İlginizi Çekebilir

KAHRAMANMARAŞ’DA 7.4 ŞİDDETİNDE DEPREM

Haber Yorumları

Yorum Yaz

88930

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647