• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
24°

KIRIKKALELİ HEMŞİRE KOCASI TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜ

Denizli Devlet Hastanesi’nde görevli Kırıkkaleli hemşire Hülya Er Tortop, kocası Murat Tortop tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Tortop’un cenazesi yarın (pazartesi) Yahşihan’da toprağa verilecek.


BIÇAKLAYARAK 

Denizli'nin Merkezefendi İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde yaşayan ve Denizli Devlet Hastanesi’nde hemşire olan Kırıkkale Yahşihanlı Hülya Er Tortop ile eşi Murat Tortop arasında gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Murat Tortop eşini bıçakla yaraladı. Olay sırasında çiftin üç çocuğunun da evde oldukları öğrenildi. Murat Tortop daha sonra 112 Acil Servis'i arayarak eşini bıçakladığını bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Hülya Hemşirenin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cinayet şüphelisi koca polis tarafından olay yerinde gözaltına alındı.

YAHŞİHAN’DA TOPRAĞA VERİLECEK
İddialara göre sağlık dergisi satışı yapan Murat Tortop'un eşine daha önce de şiddet uyguladığı belirtildi. Bu nedenle Hülya Hemşirenin iki kez uzaklaştırma kararı aldırarak koca şiddetinden 6 ay uzak durmaya çalıştığı ortaya çıktı. Son uzaklaştırmanın süresinin dolduğu Murat Tortop'un bu nedenle eve gittiği ileri sürüldü. Murat Tortop'un eşini sık sık çocukları almakla tehdit ettiği de iddia edildi. Hülya Hemşire yarın memleketi Yahşihan’da kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek. 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87426

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647