• Dolar
    32.355
  • Euro
    35.158
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.301
KIRIKKALE
21°
00:2

Akşam'a Kalan Süre

KIRIKKALESPOR YÖNETİMİ; BÜYÜK ANADOLU İSMİ KALDIRILACAK

Kırıkkalespor ile Türk Metal Sendikası arasında ki sponsorluk gerilimi devam ediyor. Kısa süre önce kulüp yönetimi sendikayı maddi destek sağlamadığı gerekçesiyle eleştirmişti. Bugün ise kulüp yönetimi büyük Anadolu isminin ilk kongrede kaldıracağını açık


İKİNCİ AÇIKLAMA

Kırıkkalespor Yönetim Kurulu’ndan Türk Metal Sendikası ile ilgili ikinci açıklama geldi. Daha önce maddi sorumlukları yerine getirmediği için kulüp yönetimi tarafından eleştirilen Türk Metal Sendikası ile alakalı bu defa isim sponsorluğunun kaldırılması hakkında açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Kırıkkalespor Kulübü, Türk Metal Sendikasından ne de Büyük Anadolu Otelden isim sponsorluğu için ücret ödemediği ve kamp talebininde kabul edilmediğine dair açıklama yapmıştık.”

HAKSIZ REKLAM YAPTIRMAYIZ

“Bu konuda yapılan yönetim Kurulu toplantısında taraftarlarımızın da haklı olarak para almıyorsak neden hala isim değişikliğine gidilmediği sorgulamıştı. Yönetim kurulundan  BÜYÜK ANADOLUSPOR isminin kaldırılması kararı çıkmıştır.  Dernekler kanunu uyarınca kulüp ismi yalnızca kongre kararıyla değiştirilebiliyor. Olağanüstü kongre kararı ile ismini kaldırsak dahi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Büyük Anadoluspor ismi sezon sonuna kadar kullanılması zorunludur. Dolayısı ile yapılacak ilk kongrede Büyük Anadoluspor ismi kaldırılacaktır.  Ayrıca; Kırıkkalespor, kimsenin hakkını yemediği gibi kimseye de hakkını yedirmeyecek, adı üzerinden kimseye haksız reklam yaptırmayacaktır.”

İlginizi Çekebilir

AKDERE; KIRIKKALESPOR İÇİN İMKANLARIMIZI KULLANACAĞIZ

İlginizi Çekebilir

GÜMÜŞHANESPOR DEPLASMAN GİDERLERİ DOĞAN’DAN

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALESPOR’DA IĞDIR MAÇI ÖNCESİ 3 KADRO DIŞI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

97232

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647