• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
01:11

Yatsı'ya Kalan Süre

KOMUTANI ŞEHİT SEMİH’İ ANLATTI; MEĞERSE ŞEHADETE GÜLÜYORMUŞ

Irak’ın kuzeyinde hain terör saldırısında şehit olan 6 askerden Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz’ı, bir komutanının anlattığı paylaşım yürekleri dağladı.


6 ASKER ŞEHİT OLDU 

Milli Savunma Bakanlığı’nın açıkladığı, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerin şehit olduğunu ve bir askerin de yaralandığı saldırıda Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi Keçili köyü nüfusuna kayıtlı 23 yaşındaki Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz da şehit olmuştu. Şırnak 23. Piyade Tümen Komutanlığı'ndaki törenin ardından şehidin naaşı, ailesinin isteği üzerine uçakla Ankara'ya, ardından karayoluyla Kırıkkale'ye getirilerek burada Kırıkkale Şehitliğinde toprağa verildi. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz ile ilgili duygulandıran paylaşımlar ortaya çıktı. 

 

DİLEKÇE VERMİŞTİ 

‘Bizeemanet’ adlı sosyal medya sayfasında yapılan paylaşımda önceki görev yerinden komutanı, Şehit  Semih’in bölgeye  gitmek için nasıl can attığını şöyle anlattı: “Şehidimiz Semih daha önce görev yaptığı yerde benim askerimdi. Birlikte deprem bölgesinde günlerce görev yaptık. Orada yaptığı işten hep gurur duyardı ama sürekli yanıma gelip komutanım ben bölgeye gitmek istiyorum deyip dururdu. Bölgeye gidebilmek için de dilekçesini vermişti. Uzun yapılı bir çocuktu kolay kolay bir yere sığdıramazdım onu, şimdi tabuta sığdı. Bölgeye gidebilmek için bütün şartlarını zorladı en sonunda ataması çıktığında koşarak yanıma geldi ‘komutanım gidiyorum sonunda’ diyerek gülüyordu. Meğerse şehadete gülüyormuş aslanım.”

İlginizi Çekebilir

SAHİPSİZ KÖPEK ÖLDÜRÜLMESİNDE 71 YAŞINDAKİ ŞAHSA GÖZALTI

İlginizi Çekebilir

KALP KRİZİ GEÇİREN AVUKAT HAYATINI KAYBETTİ

İlginizi Çekebilir

TABELAYI VURDU SOSYAL MEDYADA YAYINLADI KENDİNİ ELE VERDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

37168

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647