• Dolar
    32.425
  • Euro
    34.881
  • Ç.Altın
    3.967
  • Altın
    2.400
KIRIKKALE
19°
04:48

İmsak'a Kalan Süre

KUZUCU’DAN SAYGILI’YA; ELİNİZE VURAN MI VARDI? YAPSAYDINIZ

Kırıkkale Belediye Baskanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Saygılı’nın reklam çalışmalarında kullandığı ‘ Kırıkkale için gerçek belediyecilik’ ifadesi muhalefetin gündemine girdi.


GÜLÜNÇ DURUM

İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Yavuz Kuzucu, belediye yönetimine sert eleştirilerde bulundu.  10 yıldır belediye başkanlığı görevinde bulunan Saygılı’nın seçim reklamlarında kullandığı sloganlara atıfta bulunan Kuzucu “Vatan severlik vatana en çok hizmet etmekle ölçülür siz ne yaptınız? 10 yıldır ortalıkta görünmeyen  halkın içine girmeyen, halkın sorunlarını dinlemeyen, büyüklenen, kibirlenen halkı kendinden küçük gören sayın başkan çıkmış halkın içine ‘Kırıkkale yüzyılı’ diyerek gülünç bir duruma düşmüştür.” dedi.  

 

IRMAK SUYUNA MUHTAÇ ETTİNİZ 

Kuzucu; “Kırıkkale yüz yılı dediniz de geçen 10 yıl kimin yüzyılıydı? Yine siz baştaydınız yoksa bir şehrin yüzyılı da orada siz mi çalıştınız? Suları niye akıtamadınız? Oto parkları niye yapamadınız? Şehrimizi niye temizliyemediniz? Ortalıkta niye görünmediniz? Esnafın halini hatrını niye sormadınız? Kırıkkale için gerçek belediyecilik bu söze siz gülmediniz mi? O yazıyı bilboardlarda gören herkes katıla katıla güldü? 10 yıldır gerçek belediyeciliği niçin yapmadınız ? Elinize vuran mı vardı? Sizin bundan sonra gerçek belediyecilik söylemlerinize kim inanacak? Vatan sever belediyecilik demişsiniz  bu cümleyi en son kişi sizsiniz, vatan severlik vatana en çok hizmet etmekle ölçülür siz ne yaptınız? Adeta yan gelip yattınız, Kırıkkale’ye önemli tek bir proje uygulamadınız. Halkı ırmak suyuna bile muhtaç ettiniz. Sonuç itibariyle sayın başkan Kırıkkale Yüzyılı, Kırıkkale için gerçek belediyecilik ve vatansever belediyecilik sözlerinden bahsedecek en son kişi sizsiniz” ifadeleri kullandı. 

 

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ’DE İL BAŞKANLARININ İSTİFASI BAŞLADI

İlginizi Çekebilir

UYAR MHP’DEN BAŞVURUDA BULUNDU

İlginizi Çekebilir

ÇETİNER İSTİFA ETTİ ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

74954

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647