• Dolar
    32.995
  • Euro
    35.820
  • Ç.Altın
    4.201
  • Altın
    2.529
KIRIKKALE
30°
03:47

İkindi'ye Kalan Süre

MASADA 'KESİNTİSİZ SU' VAR

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal şehrin su sorununu masaya yatırdı. İSKİ ekipleri ile toplantı yapan Önal kesintisiz su için yapılacak çalışmaları ele aldı.


İSKİ EKİPLERİ İLE ÇALIŞMA YAPILDI

Şehirde ki su kesintilerini sona erdirmek için çalışmalara baslayan Başkan Önal Kırıkkale'ye davet ettigi İSKİ ekipleri ile biraraya geldi. Birkaç gündür sahada yapılan çalışmaların ardından toplantı ile ilgili olarak açıklamada bulunan Önal "İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) köklü kuruluşu İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) nin deneyimlerinden sahada faydalanıyoruz.

Gelecekte ve günümüzde kentimizde kesintisiz su temininin sağlanması amacıyla Yeşil Vadi İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde yaşanan problemlerin çözümü ve şehir şebeke hattının en az etkiyle yenilenmesi konularında şehrimize davet ettiğimiz İSKİ heyeti ile görüş alışverişinde bulunduk. Kırıkkale'mizin en önemli sorunlarının başında gelen su sorununun çözümü için oluşturduğumuz heyetle yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu kapsamda proje ve yatırımlarımız ile sorunu çözüme kavuşturmak için kollarımızı sıvadık." dedi. 

İlginizi Çekebilir

MASADA 'KESİNTİSİZ SU' VAR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12808

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647