• Dolar
    32.516
  • Euro
    34.762
  • Ç.Altın
    4.268
  • Altın
    2.489
KIRIKKALE
25°

ÖNAL; EDS’LER KABUS OLDU

CHP Milletvekili Ahmet Önal Kırıkkale'deki EDS'ler hakkında TBMM'de konuşma yaptı. Önal; 'EDS'ler Kırıkkale'de vatandaşımızın kâbusu hâline gelmiş durumda.' dedi.


MECLİSDE KONUŞTU

Kırıkkalelilerin korkulu rüyası haline gelen EDS’ler meclis gündemine girdi. Konu ile ilgili TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada CHP'li Önal şu ifadelere yer verdi; ASELSAN ile Kırıkkale Belediyesi arasında yapılan anlaşmaya göre şehrimize yapılacak bazı yatırımların EDS gelirlerinden karşılanması öngörülmüş, bu kapsamda şehrimizin giriş ve çıkışları, ana cadde ve bulvarları da dâhil olmak üzere Kırıkkale'mizin tamamına kameralar yerleştirilmiştir.”

TUZAK KURUP 

“Asıl amacı trafiği düzenlemek olan EDS'ler, Kırıkkale'de trafiği düzenlemek yerine vatandaşa tuzak kurup sadece ceza kesme vazifesi görüyor. Yaklaşık bir ay kadar önce şehrimizin her yerinde faaliyete giren EDS'lerin kestiği cezalar yüzünden vatandaşımız trafiğe çıkmak istemiyor.”

VAZGEÇİLMELİ 

“Kırmızı ışıklarda bulunan geri sayım sayaçlarının kaldırılması, sarı ışık sürelerinin kısaltılmasıyla birlikte EDS'ler Kırıkkale'de vatandaşımızın kâbusu hâline gelmiş durumda. Kırıkkale Belediyesi tarafından karşılanması gereken yerel hizmetlerin EDS'ler üzerinden ceza kesilerek vatandaşlarımıza fatura edilmesi son derece yanlış bir tutumdur. Bu yanlış uygulamadan bir an önce vazgeçilmeli, vatandaşımıza kurulan EDS tuzağına son verilmeli.”

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ’DE 8 İSİM İÇİN ANKET YAPILIYOR

İlginizi Çekebilir

KAVLAK KÖYÜ MENSUPLARINDAN ULUSOY’A DESTEK

İlginizi Çekebilir

ENGİNYURT; MEHMET BU KADARIDA FAZLA OLDU

Haber Yorumları

Yorum Yaz

35614

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647