• Dolar
    32.503
  • Euro
    34.580
  • Ç.Altın
    4.249
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
28°
00:59

Yatsı'ya Kalan Süre

ONLAR EĞLENDİ HERKES EĞLENDİ

Otizmli öğrencilerin eğitim gördüğü Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri, Hayırsever iş insanı Savaş Geyik’in finanse ettiği etkinlikte gönüllerince bir gün geçirdiler.


GÖNÜLLERİNCE BİR GÜN GEÇİRDİLER

Otizmli öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Hayırsever İş İnsanı  Savaş Geyik’in finanse ettiği programda Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndan bir grup öğrenci  gönüllerince eğlendikleri bir gün geçirdiler. Podyum AVM oyun gruplarında eğlenen çocukların yüzlerinde ki mutluluk görülmeye değerdi.  Savaş Geyik’inde öğrencilerle birlikte katıldığı oyunlarda çocuklar, atlı karıncadan çarpışan otolara, balerinden, trene kadar istedikleri tüm oyunları oynadılar.

SAVAŞ GEYİK’E TEŞEKKÜR

Okul öğretmenlerinden; Muhammet Çelik, Samet Torun, Özden Dilek Karadağ, Derya Topaç, Hazal Özkul, Emine Doğru, Merve Önder, Dilek Uzun ve Selma Eda Şimşek’in  refakat ettiği etkinlikte, çocuklar oyun gruplarından sonra oyun salonunda eğlenceli bir zaman geçirdiler. İş İnsanı Savaş Geyik, Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda ki öğrencilerin her zaman yanında olduğunu belirterek, onların mutluluğunu görmenin en güzel mutluluk olduğunu dile getirdi. Okul yönetimi de Savaş Geyik’in her zaman desteğini gördüklerini belirterek teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

GÖZLERİNDE Kİ MUTLULUĞUN BEDELİ YOK

İlginizi Çekebilir

ASKON KIRIKKALE İLE BAKÜ ARASINDA TİCARET KÖPRÜSÜ KURULUYOR

İlginizi Çekebilir

CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’I YENİDEN VE DAHA GÜÇLÜ SEÇECEĞİZ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

21767

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647