• Dolar
    32.372
  • Euro
    34.966
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.325
KIRIKKALE
21°
03:40

Öğleye kalan Süre

SAYGILI; İMKANLARIMIZI ZORLAYARAK TAMAMLADIK

Kırıkkale Belediyesi tarafından ASELSAN'a ihale edilen Etiler Köprülü Kavşağın tamamlanan alt yolu Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından trafiğe açıldı. Saygılı “Etiler Köprülü kavşak çalışmasını tüm imkanlarımızı zorlayarak tamamladık.” dedi.


TRAFİĞE AÇILDI

Kırıkkale Belediyesince araç trafiğini rahatlatmak amacı ile ASELSAN'a ihale edilen Etiler Kavaşağında başlanan köprülü kavşağın alt yolu trafiğe açıldı. Yapımı sırasında elektrik, içme suyu, atık su, telekom ve doğal gaz hatlarının deplaseleri de yapılarak trafiğe açılan Etiler Köprülü Kavşakta ilk olarak Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın kullandığı halk otobüsü geçiş yaptı. Toplamda 600 metre uzunluğunda gidiş geliş olmak üzere 9 metre net açıklığa sahip 2 şerit gidiş 2 şerit geliş olarak yapılan kavşakta toplamda 6300 metre küp zemin iyileştirme 1200 metre ilave deranaj hattı dayanıklılığı artırılmış. zemin için 3 bin 200 ton asfalt atıldı.

SÖZLERİMİZİ TEK TEK TUTUYORUZ

Geçtiğimiz hafta tanıtımını yaptığı belediye otobüsünün direksiyonuna geçerek köprüden ilk geçişi gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı "Söz verdiğimiz gibi, Etiler Köprülü kavşak çalışmasını tüm imkanlarımızı zorlayarak tamamladık. Önceliğimiz, hemşehrilerimizin sağlığı ve can güvenliği olmaya devam edecek. Kavşağın üst yolunun da tamamlanmasıyla kesintisiz trafik akışı sağlanacak. Ellhamdülillah verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyor, şehrimizin yıldızını parlatmaya devam edeceğiz " ifadelerini kullandı. Saygılı hemşehrilerinin daha kaliteli, konforlu ve güvenli ulaşım imkanına kavuşması için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyledi.  Şehir içerisinde 130 bin tonun üzerinde asfaltı son 6 ay içinde attıklarını belirten Saygılı, bunun yanı sıra bir çok eseri de teker teker hayata geçirdiklerini belirtti.  Belediye Başkanı Sayglı’nın kullanarak köprüden ilk geçişi gerçekleştirdiği halk otobüsü içinde AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu da yer aldı.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

18945

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647