• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
24°
00:24

Öğleye kalan Süre

SPORCULARDAN ULUSOY’A BÜYÜK DESTEK

Seçimlere bir hafta kala MHP Adayı Harun Ulusoy’a spor camiasından büyük bir destek geldi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna üye sporcular Federasyon Başkanı Sırrı Zengin önderliğinde Ulusoy’a destek yürüyüşü yaptılar.


BİZİ HİÇ GERİ ÇEVİRMEDİ

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Sırrı Zengin ve sporcular, Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy’a destek için yürüdü. Yüzlerce sporcu ve Kırıkkaleli vatandaşın katılımı ile Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayan yürüyüş, Harun Ulusoy’u seçim bürosunun önünde son buldu. Yürüyüşe, Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ve partililer de katıldı. Burada konuşan ASKF Başkanı Sırrı Zengin “Benim deyimimle ayağı halaylı, eli dualı, ağzı Kur-an’lı tam Türkistan Ülkücüsü Harun Ulusoy’a bugün geldik, hayırlı uğurlu olsun. Amatör Spor Kulüpleri olarak, niye Milliyetçi Hareket Partisi dedik? Ben 15 yıldır Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanıyım. Sadece bir tane siyasetçiden, bir tane siyasi partiden yardım aldık. Hani derler ya, ‘kimin köşesine yakışıyorsan, onun yanına git’ diye, biz geçen yıl Milliyetçi Hareket Partisi’nin köşesine gittik, bizi geri çevirmediler. Bugün de bunu ödemenin zamanı geldi.” dedi.

ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ

Spora ve sporcuya her daim destek olacağını dile getiren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, “Kıymetli hemşehrilerim, sporu bilen bir kardeşiniz olarak yıllardır görev yaptığım süre içerisinde, imkanlar dahilinde spora ve sporcuya destek oldum. Bundan sonra da İnşallah destek olmaya devam edeceğim. Artık spor camiası memlekette kapı kapı gezmekten kurtulacak. İnşallah spor şube müdürlüğü kurarak, bir tane muhatap devredeceğiz ve aracı olmadan direkt olarak, spor camiasının temsilcileri o şube müdürlüğüne giderek ihtiyaçlarını anlatıp, tedarikini yapabilecekler. Değerli hemşehrilerim son düzlüğe girmek üzereyiz. Önümüzde 1 hafta gibi bir süre kaldı. Bu 1 haftayı iyi değerlendirmek gerekiyor. Çok şükür durumumuz iyi ama rehavete kapılmayacağız. Son ana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Sizin güçlü desteklerinize ihtiyacımız var. Bu desteklerinizi esirgemeyin. Kısmet olursa, ayırmadan ayrışmadan birlik beraberlik içerisinde 31 Mart’tan sonra belediyemizi şehrimizi hep birlikte idare edeceğiz. 1 Nisan’dan sonra belediye belli bir zümrenin değil, belli bir grubun değil, Selahattin Demirtaş’a selam çakan Özgür Öze’lin değil, üç hilalin olacak.” dedi.

BİRKAÇ PUAN FARK VAR

Spor camiasının desteğinin çok önemli ve anlamlı olduğunu dile getiren MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, “Öncelikle bu organizasyonu tertip eden Sırrı Zengin Başkanımıza, Esalettin Pekdoğan ağabeyimize ve emeği geçen bütün arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımı partim adına arz ederim. 31 Mart seçimlerine 9 gün var. Kalan günlerde spor camiasının bize verdiği destek oldukça anlamlı ve önemli. Seçimler öyle bir hale geldi ki, şuanda seçim MHP ile CHP arasında. Yüzde 36 ile Milliyetçi Hareket Partisi birinci parti. Bugün seçim olsa Harun Ulusoy belediye başkanı. Bizim en yakın takipçimiz Cumhuriyet Halk Partisi, arada birkaç puan var, diğer partilerin en yakını 10 puan geride.” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

ÖZTÜRK FİKİR DEĞİŞTİRDİ; KADIN PROGRAMLARINA KARŞI DEĞİLİZ

İlginizi Çekebilir

MHP’NİN İLK ADAY ADAYI; ARSLAN

İlginizi Çekebilir

65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA

Haber Yorumları

Yorum Yaz

81359

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647