• Dolar
    32.605
  • Euro
    35.045
  • Ç.Altın
    4.086
  • Altın
    2.426
KIRIKKALE
26°
03:53

Öğleye kalan Süre

TANRIVERDİ İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kırıkkaleli iş insanı Tolga Tanrıverdi, partide düzenlenen toplantıda İYİ Parti’den Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.


GENİŞ KATILIM

Milletvekili olmayı hedefleyen isimler 14 Mayıs için aday adaylıklarını bir bir açıklıyorlar. Seçimlerin hareketli geçmesi beklenen partilerden İYİ Parti’de Tolga Tanrıverdi düzenlenen toplantı ile aday adaylığını duyurdu. İl binasında gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Yavuz Kuzucu, Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran, Milletvekili Aday Adayı Bülent Şükrü Altınışık ve çok sayıda partili katıldı.

İKTİDAR ÜLKEYE FELAKET GETİRDİ

İl Başkanı  Kuzucu toplantıda yaptığı konuşmada14 Mayıs seçimlerinin hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak,  21 yıldır görevde olan siyasi iktidarın ülkeye felaket getirdiğini kaydetti. Merkez İlçe Başkanı Baran’da, despotluğun yok olduğu bir ülke isteyen herkesin İYİ Parti’den yana olması gerektiğini ifade etti.

İNŞAAT VE OTOMOBİL SEKTÖRÜNDEYİM

Aday adaylığını açıklayan Tanrıverdi ise; 1973 Kırıkkale doğumlu olduğunu, baba tarafından Hüseyinbeyobası,  anne tarafından Keskinli olduğunu söyledi.  Yurt içi ve yurt dışında  otomobil ve inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini belirten Tanrıverdi “ İYİ Partimiz Genel Başkanımız Meral Akşener ve bir avuç insanın emeği ile kuruldu.”

KIRIKKALE’NİN GURUR OLACAĞIM

“Kafamıza yumurtalar atıldığı dönemden bu günlere geldik. İlk başlarda aday bulamazken şimdi en yüksek talebe ulaşan parti konumundayız. İnşallah bu görev bize verilir ve halkımız bizi seçerse çalmayacağız, adaletli davranacağız, haksızlığa karşı duracağız. Profesyonel bir ekip oluşturacağım. Şehrin her kesininden insanlar olacak. Birlikte bu şehir için karar alacağız. Bu şehrin bir ağabeye ihtiyacı var. Ankara’da bu şehri temsil edecek, hakkını arayacak birisi olmalı. Ben buna talibim ve inşallah memleketimizin gurur olacağım” dedi.  

İlginizi Çekebilir

TANRIVERDİ İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

83898

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647