• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
22°

TÜM EMEKLİLER DERNEĞİ’NDE YILDIZ DÖNEMİ

Tüm Emekli Dul ve Yetimler Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığına Zekeriya Yıldız seçildi.


TEK ADAY GİRDİ 

Tüm Emekli Dul ve Yetimler Derneği Kırıkkale Şubesi’nde nöbet değişimi yaşandı. Kongreye tek aday olarak giren Zekeriya Yıldız derneğin şube başkanlığına seçildi. Yıldız kongre sonrası yaptığı açıklamada ‘Genel başkanımızın ve üyelerimizin tensipleriyle biz bu göreve talip olduk ve bizleri layık gördüler, kendilerine teşekkür ediyoruz. Biz elimizden geldiğince üye sayımızı en üst seviyeye çıkarmak istiyoruz. Yönetimimizde çok değerli, çok kıymetli ve Kırıkkale’nin yakından tanıdığı simalar var. Allah nasip ederse biz bu işi el birliğiyle halledeceğiz. Kongremizin Kırıkkale’mize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

KART VERECEĞİZ 

Yaklaşık 1000 civarında üyelerinin olduğunu vurgulayan Başkan Yıldız; “Üyelerimiz açısından ilk olarak tabi ki işin ekonomi boyutunu düşünmemiz gerekiyor. Üyelerimizin ister özel hastane olsun ister alışveriş merkezleri olsun bütün üyelerimize bir kart yaptırarak; üyelerimizin alışveriş merkezlerinde hastanelerde indirimlerden faydalanmalarını sağlayacak adımlar atacağız. İnşallah bu konu ile ilgili girişimlerimiz var ve bunun için görüştük görüşüyoruz da. Emeklilerimizin menfaatine olacak her şeyi yapmaya çalışacağız.” 

DERNEĞİMİZ BALTAŞ İŞHANI’NDA

Yönetim Kurulundan görevlendirilen bir kişinin saat 10 ve akşam 7 arasında dernekte olacağını ve derdi ve sıkıntısı olan üyelere onlarla ilgili yardımda bulunacağını dile getiren Yıldız; “Zafer caddesinde olan derneğimiz Baltaş İş Hanının ikinci katında, üyelerimiz oraya gelip dert ve sıkıntılarını paylaşabilir. Yönetim kurulumuz; Yaşar Ulusoy, Metin Kılıç, Hüseyin Uluyürek ve Günaydın Şahin arkadaşlarımızdan oluşuyor. İnşallah hep birlikte 3 yıl süreyle bu işin üstesinden geleceğiz”

KONGREYE GENEL BAŞKAN KATILDI 

Kendisinden önce 20 yıl süreyle derneğin başkalığını yapan Ali Rıza Kamanlı’ya da teşekkür eden Yıldız; ‘Kendisinin 20 yıldır maddi ve manevi çok emeği var ve bu derneği ayakta tutmaya çalıştı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Genel Başkanımız Satılmış Çalışkan da kongremize geldi. Kendisine 2 gün önce ziyarette bulunduk, tanıştık, oturduk konuştuk ve istişarelerde bulunarak kongremize davet ettik. Memnuniyetle kongrenize gelirim dedi ve kongremize katıldı. Kendisine de burdan teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Yorumları

Yorum Yaz

12629

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647