• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
22°

TÜRKYILMAZ; ‘KIRIKKALE’DE Kİ ARIZA DEBİYİ DÜŞÜRDÜ’

Yahşihan ilçesinde yaklaşık 3 gündür devam eden su kesintisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkyılmaz, sorunun giderilmesi için çalıştıklarını kaydetti.


BORUYA ZARAR VERİLDİ

Su kesintisi ile ilgili olarak Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yaptığı açıklamada; Kırıkkale Merkez’e bağlı Ulaş Köyü’nde, özel bir firma tarafından inşaat çalışmaları devam eden Jandarma Bölgesi’nde çalışan işçilerin, bölgede bulunan 900’lük asbest su borusuna kazı sırasında zarar verdiğini belirtildi. Yaklaşık 3 gün önce yaşanan olayın ardından, Kırıkkale merkezden Yahşihan’a gelen su akışının 12 debiden, 8 debiye kadar düştüğü ve Yahşihan ilçesinin su depolarının boş kaldığını bildirdi. 

 

ÇALIŞMA YAPILIYOR 

Su borusunun patlaması sonrası Yahşihan Belediyesi olarak , gerekli yerlerle iletişime geçildiğini belirten Türkyılmaz, durumun biran önce düzeltilmesini istediklerini kaydetti. Türkyılmaz, Kırıkkale Belediyesi ekiplerinin arızanın onarılması için çalışmalara başladığını, onarım çalışmalarının yaklaşık 1 gün sürmesinin beklendiğini kaydetti. Türkyılmaz ‘ Yahşihan Belediyesi İtfaiye ekiplerimiz de ilçede bulunan ve su deposuna sahip olan evlere su taşımaya devam ediyor.’ dedi. 

İlginizi Çekebilir

YAHŞİHAN’DA SİLAHLI YARALAMA

İlginizi Çekebilir

HAYALİYDİ GERÇEK OLDU; O ŞİMDİ ASKER

İlginizi Çekebilir

YAHŞİHAN’IN GURURU

Haber Yorumları

Yorum Yaz

95351

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647