• Dolar
    32.565
  • Euro
    34.923
  • Ç.Altın
    4.111
  • Altın
    2.429
KIRIKKALE
32°

YIKILAN DÜNYALARINA HAYAT VEREN DOĞUM

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler nedeniyle Kırıkkale'ye gelen Başak Yener Alkan ve Ayda Ömeroğlu, doğumlarını Kırıkkale'de yaptı.


İKİ DOĞUM

Hüseyin ve Başak Yener Alkan çifti, Hatay'daki depremlerin ardından yakınlarının davetiyle Kırıkkale'ye gelerek, KYK yurduna yerleşti. Dün Yüksek İhtisas Hastanesine başvuran Alkan, "Atlas Kağan" adını verdikleri bebeğini dünyaya getirdi. Buraya Gaziantep'ten geldiklerini ve normalde sezaryen ile doğum gününün bugün olduğunu anlatan Başak Yener Alkan, "Hatay merkezli depremlerin ardından korkunca Kırıkkale'ye geldik. Doğum burada gerçekleşti ancak 15 gün sonra falan dönmeyi düşünüyoruz. Deprem çok kötüydü ve dün doğum sırasında da rahatsızlandım. Sakinleştirici iğne yaptılar. Can ve mal kaybımız olmadı ama o psikolojiyle insan ne yapacağını bilmiyor." diye konuştu.

HAYALLER YEŞERMEYE BAŞLAR 

Hatay'dan gelen Ayda ve Mehmet Ömeroğlu çiftinin erkek bebekleri de aynı hastanede kucaklarına aldı. Doğum yapan depremzede kadınları ziyaret ederek çeşitli hediyeler veren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, gazetecilere, 11 ili etkileyen depremlerin ardından kente gelen depremzedeleri ziyaret etmeye devam ettiklerini söyledi. Bugün de mutlu bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Türkyılmaz, "İlçemizdeki KYK yurtlarında kalan 2 depremzede annemiz doğum yaptılar. İkisi de erkek bebeği. Umut, gelecek ve yeni nesil doğdu. İnşallah bu mutluluk Türkiye'yi sarar. Depremlerin altında kalan umutlar, hayaller inşallah bugün yeşermeye başlar. Annelere geçmiş olsun, bebeklere de hoş geldiniz diyorum." diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

AKYÖN; BU YARIŞMAYA HERKES SAHİP ÇIKMALI

İlginizi Çekebilir

SOHBET VE MUHABBETİN YENİ ADRESİ; MEDCEZİR CAFE

İlginizi Çekebilir

UYGUN; EŞİM KESKİNLİ VE BENDE KIRIKKALE’YE HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Haber Yorumları

Yorum Yaz

44545

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647