• Dolar
    32.360
  • Euro
    34.910
  • Ç.Altın
    3.970
  • Altın
    2.383
KIRIKKALE
19°
00:59

Akşam'a Kalan Süre

ADIM ADIM BAŞKANLIĞA

Uzun suredir Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanlığını isteyen Duman mutlu sona adım adım yaklaşıyor. Duman'in kongerede başkanlığa aday olması bekleniyor.


YILLARDIR İSTİYORDU 

Sinerji Silah A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanlığı hedefine yaklaştı. Veli Uca'dan önce adı başkanlık için geçen sonrasında da da sık sık ismi başkanlıkla anılan Duman, son gelişmelerle baskanlık koltuğuna artık çok yakın. Şeref Akbal'ın kulubu bırakmasının ardından çıkmaza giren takıma önce Belediye Başkanı Ahmet Önal sonrada Aybimaş Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayanaoğlu ve Duman sahip çıktı. 

AYANOĞLU'NDAN TAM DESTEK 

Kümede kalma maçında Gümüşhane ile hafta sonu evinde karşılaşan ve maçı 3-1 kazanarak 3.lig yolculuğuna devam eden Kırıkkalegücü'ne Ayanaoğlu ile birlkte 750 bin lira prim veren Duman, maç sonrasında soyunma odasına girerek futbolcu ve teknik ekiple biraraya geldi. 2023 genel secimlerinde İYİ Parti'den Milletvekili aday adayı olan Duman, taraftarlar arasında da çok seviliyor.  Geçmişte taraftara kaşkol gibi hediyeler yaptıran Duman'in başkanlığına iş ortağı Ayanoğlu'da tam destek veriyor. Duman'in 4 Mayıs'da gerçekleşecek olan kongereye tek aday olarak girmesine artık kesin gözü ile bakılıyor. Duman'ın başkan olması durumunda takımın tüm finansal giderlerini üstleneceği öğrenildi. 

 

 

İlginizi Çekebilir

DUMAN İYİ PARTİ’YE GEÇİYOR

İlginizi Çekebilir

DUMAN YÖNETİMİNİ OLUŞTURUYOR

İlginizi Çekebilir

DUMAN KESKİN’DEN YÜKSELDİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19305

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647