• Dolar
    32.350
  • Euro
    35.134
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.307
KIRIKKALE
21°

AKDOĞAN İDDİALI; 10 BİN 1 OYLA BAŞLARIM

Kırıkkale’nin tecrübeli siyasetçilerinden, eski belediye başkanı ve 2 dönem KTSO Başkanlığı görevinde bulunan Cemalettin Akdoğan, İYİ Parti Milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.


ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

Cemalettin Akdoğan, İYİ Parti Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Kalabalık bir grup ile parti binasına geçen Akdoğan, ilk olarak İl Başkanı Yavuz Kuzucu daha sonra Merkez İlçe Başkanı Arap Osman Baran’ı ziyaret etti. Akdoğan daha sonra İYİ Parti Toplantı Salonu’nda adaylık açıklamasında bulundu.  Akdoğan, İYİ Parti’nin Türkiye’de büyük bir halk desteğini arkasına alarak Türk siyasi hayatında önemli noktalara geldiğini söyleyerek, “İzlediğiniz siyasi politikalarınız halk tarafından kabul görmüştür, bu kabul neticesinde de halkımız bu partiye teveccüh göstermiştir. Bu teveccühü çok daha iyi noktalara taşıyacak olan teşkilatlarımızdır. Bugün kadar emekleri geçen arkadaşlara teşekkür ederim.”dedi. 

GENEL BAŞKANINI GÖZÜ KULAĞI TEŞKİLATLARDIR

Teşkilatların hem aday adaylarının, hem adayların, hem de vatandaşın isteklerini bir arada buluşturup aynı zamanda bu istekleri doğru biçimde genel merkeze yansıtmaları gerektiğini söyleyen Akdoğan “Çünkü genel başkanını gözü kulağı teşkilatlardır. Eğer teşkilatlar tabanda olan biteni duygusallıktan uzaklaşarak doğru bir biçimde yansıtılırsa başarı elde etme şansımız yükselir. 3-0’ yapmak için sizlere büyük görevler düşmektedir. Sizin teşkilatta gördüklerinizi genel merkeze düzgün aksettirmeniz halinde güzellikleriniz olacaktır.  Bugün İYİ Parti ailesine müracaat eden arkadaşlarımızın hiç birine kamuoyunda tek bir laf bile edilmedi. Adaylarımız vasıflı, kaliteli ve kabiliyetli arkadaşlarımızın hepsi seçimini yaparken kendisine uygun gördüğü siyasi partide yaptı.” ifadelerini kullandı. 

CEMALETTİN AKDOĞAN FARKI BUDUR

Akdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Cemalettin Akdoğan 40 yıldır siyasetin içerisinde olmuş, 40 yıldır ekibiyle birlikte her yerde var olmuştur. Kimse Cemalettin Akdoğan’a 40 yıllık süre içerisinde kaşının üstünde gözü var diyememiş. Neden diyememiş? Çünkü Cemalettin Akdoğan her zaman doğruların yanında olmuş, doğru bildiklerini savunmuş, her zaman ekibiyle birlikte var olmuştur. İşte Cemalettin Akdoğan farkı budur. Kim nereden başlarsa başlasın Cemalettin Akdoğan bir yarışa giriyorsa 10 bin + 1 ile başlar. Bugüne kadar 40 yıllık siyasi hayatımda tek kişi ayrılıp başka bir cephede yer almamıştır. Elbette zorluklarımız olacaktır. Artık bizde yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İnanıyorum ki biz bu işi de becereceğiz ve başaracağız.” 

 

İlginizi Çekebilir

TANRIVERDİ; İYİ PARTİ ÜLKEMİZİ AYDINLIK GELECEĞE TAŞIYACAK

İlginizi Çekebilir

SAYGILI; HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ

İlginizi Çekebilir

KUZUCU; SEN BEN DEĞİL BİZ OLMA ZAMANI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80203

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647