• Dolar
    32.596
  • Euro
    34.814
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.509
KIRIKKALE
24°

ATAŞ; ASKON KIRIKKALE’NİN GAYRETLİ ÇALIŞMALARINI TAKİP EDİYORUZ

ASKON Kırıkkale’ye TBMM’den Ziyaret AK Parti İstanbul milletvekilleri Mustafa Ataş ve Osman Boyraz ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ 

ASKON Kırıkkale Şubesi, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Sümer Holding Bağlı Ortaklıklar, İştirakler ve İşletmeler Daire Başkanı Erhan Öcal’ı ağırladı. ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik ve üyelerine ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten milletvekilleri Ataş, Boyraz ile Daire Başkanı Öcal’ın ziyaret sırasında üretim, tarım, sivil toplum kuruluşlarının Türkiye’nin gelişmesine katkıları üzerine sohbet edildi.

TÜRKİYE YÜZYILI

Ataş, kısa süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyu ile paylaşılan ‘Türkiye Yüzyılı’ programına dikkati çekerek, 2023 yılının ülkemizin küresel güç olarak dünya sahnesinde yerini alması noktasında dönüm noktası olacağına işaret etti. Milletvekili Ataş, ‘Gayretli çalışmasını yakından takip ettiğimiz ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik’e yeni vazifesinde başarılar diliyorum. Kırıkkale ve ülke ekonomisi için gönüllü bir güçbirliği oluşturduğunu görüyorum. Allah muvaffak etsin” dedi. Savaş Geyik ise çalışmaları hakkında bilgi aktararak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

İlginizi Çekebilir

COVİD-19’DA SON DURUM; 150 TEST 80 POZİTİF

İlginizi Çekebilir

KAZAYA YARDIM EDEYİM DERKEN KAZAYA NEDEN OLDU

İlginizi Çekebilir

ASKON KIRIKKALE TİCARET KAPISINI AFRİKA’YA AÇTI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

87187

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647