• Dolar
    32.312
  • Euro
    35.082
  • Ç.Altın
    3.944
  • Altın
    2.279
KIRIKKALE
22°
01:34

Öğleye kalan Süre

AVUNDUKLUOĞLU; ERDOĞAN’I TEKRAR CUMHURBAŞKANI SEÇECEĞİZ

Tarım Bakanı danışmanı Muhammet Emin Avundukluoğlu AK Parti Kırıkkale Milletvekili aday adaylığını açıkladı.


HERKESE TEŞEKKÜRLER 

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin danışmanı Avundukluoğlu, AK Parti’den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu. İl binasında İl Sekreteri Halan İlhan tarafından başvurusu alınan Avundukluoğlu “2002’den bu yana AK Parti’ye milletvekili, belediye başkanı, il başkanı, il genel meclisi başkanı, belediye meclis üyesi olarak hizmet eden herkese teşekkürleri sunuyorum” dedi.

TEŞKİLATIN EMRİNDEYİM

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Kırıkkalemize şimdiye kadar yapılan hizmetleri daha da ileri taşıyacağız diye konuşan Avundukluoğlu, “Bunu gençlerimizle, teşkilatımızla birlikte yapacağız, bütün Kırıkkaleli’lerle birlikle yapacağız inşallah.” ifadelerini kullandı.  2018 seçimlerinde de aday adayı olduğunu anımsatan Avundukluoğlu, “O zaman burada bu salonda listeye giremesem de sizlerle birlikte sahada çalışacağıma dair söz verdim. Hep birlikte çalıştık, çabaladık. Ben bu teşkilatın her zaman emrindeyim.” dedi.

BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN 

Avundukluoğlu şöyle konuştu: “Allah Cumhurbaşkanımıza güç versin, onu başımızdan eksik etmesin. Allah’ın izniyle hep birlikte onu tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bu bütün Kırıkkaleli hemşerilerimizin ve teşkilatımızın destekleriyle olacak. Bunun için hep birlikte çalışacağız. Hepinize teşekkür ediyorum, Allah gücünüzü arttırsın”.

İlginizi Çekebilir

ALBAYRAK İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYI OLDU

İlginizi Çekebilir

VALİ MAKAS’DAN KÜLLİYE İÇİN MEHMET AKİF’Lİ PAYLAŞIM

İlginizi Çekebilir

ANKARA-KIRIKKALE-DELİCE OTOYOLU BAŞLIYOR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

70350

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647