• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
24°

BEYAZ BİR SAYFA AÇMAYA GELİYORUZ

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri için geri sayım başladı. Genç, girişimci iş insanlarından oluşan bir liste ile TSO’da beyaz bir sayfa açmaya hazırlanan Emrah Doğan, şahsi bir amaç için aday olmadığına dikkat çekti.


5 KASIM’DA

5 Kasım’da gerçekleşecek olan TSO seçimleri için geri sayım başladı. 4 yıldır görevde bulunan mevcut yönetimin karşısına genç, girişimci bir ekiple çıkan Kırıkkale’nin sevilen iş insanlarından Doğanbey Turizm Emrah Doğan, TSO üyelerine seslendi. Kırıkkale’de etkinliğini bir türlü hissettiremeyen Ticaret ve Sanayie Odası için beyaz liste ile seçime giren Doğan, “Nasip olursa 5 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde, yönetim kurulu başkanlığına adayım. Gönüllülük ve çok emek isteyen bu yola, değerli sanayici ve iş adamı arkadaşlarımla çıkmış bulunmaktayız. Kırıkkale’mizde ticaret ve sanayinin gelişmesi için canla başla çalışmaya hazırız. Emin olun siz üyelerimizin derdi bizim derdimizdir.” dedi.

GÖNÜL İŞİ

Bu işin sıradan bir iş olmadığını, bu işin gönül işi olduğunu belirten Doğan, “Başarıya giden kısa bir yol yoktur. Bunun farkındayız. Bu nedenle başarı, emek ister, çalışma ister, özgüven ister, azim ister, disiplin ister. Bugünü değil, yarınları düşünen Kırıkkale’mizi, değerine değer katan yeni yatırım odaklı projelerin ilimize gelmesinin önünü açan bir kurum olacağız. Bu sıradan bir görev değil. Gönül işidir, inanların işidir, bizim işimizdir. Unutulmamalıdır ki her yeni meclis ve yönetim taze bir kandır. Bu anlayışla, bu hizmet yarışında görev alan tüm arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Hedeflerimize ulaşmak, ticari ve sanayi faaliyetlerini daha ileri taşımak için yenilikçi, vizyon sahibi, dinamik bir ekiple yola çıktık. Bu yolda siz değerli seçmenlerimizin desteğini yanımızda görmekten onur duyacağız.” dedi.

YÖNETİM ANLAYIŞI DEĞİŞECEK

Doğan, “Yönetim anlayışını değiştireceğiz. Aday olmaktaki hedefim oda ilkelerine bağlı çoğulcu, demokratik, şeffaf, yenilikçi üyelerin hak ve hukuk menfaatini hem koruyan hem de saygı duyan bir yönetim sergilemektir. Şahsi bir amaçla aday olmadım. ‘Ben yok, biz varız’ anlayışını benimsedim. Tek hedefimiz siz değerli üyelerimizin haklarını korumak, faaliyetlerini kolaylaştırmak ve hak ettikleri yerlere güven ortamı içerisinde ulaşmalarını sağlamak olduğunu tüm samimiyetimle ifade etmek istiyorum. Uzun yıllardır ticaret ve sanayi odamıza gönül vermiş üyelerimizin tecrübeleriyle, genç üyelerimizin enerjilerini bir araya getirip, üreten, insan odaklı, katılımcı bir anlayış içerisinde olacağız. Ayrıca, üyelerinden sadece aidat alan değil, onlara günün şartlarına uygun hizmet götüren, rekabet güçlerini arttıran, yeni nesil Ticaret ve Sanayi Odası anlayışını hedeflemekteyiz. Oda kaynakları ve projelerle elde edilecek diğer kaynaklar üyelerin üretim ve ticaretlerini geliştirmek için tahsis edilecek ve gelirlerin tamamı şeffaf bir şekilde tüm üyelerimizin göreceği şekilde askıya asılacak. Mükellefimizin aklında gelir gider tablosu ile ilgili en ufak bir şüpheye yer bırakmayacağız.”

PROFESYONEL DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİLECEK

Üyelerin gelişimine yönelik birçok desteğin verileceğini belirten Emrah Doğan, “Üyelerimizin gelişmesi için E-Ticaret, kurumsallaşma, markalaşma, ihracat, devlet destekleri, AR-GE ve inovasyon, fikri ve sanayi haklar, dijital dönüşüm ve benzeri alanlarda çalışmalar düzenlenecektir. Bu başlıklarda işlemlerin yürütülebilmesi için oda bünyesinde uzman bir ekip oluşturularak profesyonel danışmanlık hizmeti verilecek ve bu hizmet tüm mükelleflerimiz için ücretsiz olacaktır. Uzman ekibimiz, süreçlerin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için sürekli üyemiz ve hizmet sağlayıcılarla iletişim halinde olacak, uzman personelimiz düzenli olarak üyelerimizi ziyaret edip ihtiyaçlarını tespit edecek ve çözümler üretecektir. Üyelerimizin menfaatine olabilecek şekilde başta bankalar olabilmek üzere, diğer fayda sağlayacak sektörlerle indirim anlaşmaları yapacağız. Her meslek komiteleriyle yılda en az iki kez istişare toplantıları gerçekleştireceğiz. Bu toplantıda her meslek komitesinden ayrı ayrı talepler, istekler ve önlemler alınacak. Ulusal ve Uluslararası fuarlara katılım noktasında üyelerimizi teşvik edecek projeler gerçekleştireceğiz. Bunun yanı sıra şehrimizde sanayi ve ticaret odaklı fuarların daha çok gerçekleşmesine katkı sunacağız.” ifadelerini kullandı.

KIRIKKALEMİZ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA HAZIRIZ

‘Kırıkkale TSO tahsilat makamı değil, hizmet makamı olacak’ diyen Doğan, “Üyelerimizden toplayacağımız talepler doğrultusunda şehrimizin uluslararası ticaret hacmini artırmak odaklı yurtdışı seyahatleri gerçekleştireceğiz. Sevdalısı olduğumuz şehrimiz, Kırıkkale’miz için hayal etmeye, hedefler koymaya ve ideallerimiz uğruna durmaksızın canla başla çalışmaya hazırız. Oy pusulamızın rengi; yeni başlangıçların, saflığın ve barışın rengi olan ‘beyaz’ olacaktır. Bizlere desteğini esirgemeyen meclis üyesi adayı mesai arkadaşlarıma, ilimiz değerli sanayici ve iş insanlarına teşekkür ediyorum. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tahsilat makamı değil, hizmet makamı olacak! Ticarete bereket, sanayiye hareket getirmemiz için desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

KIRIKKALE PATLICANINI DÜNYAYA TANITACAK

İlginizi Çekebilir

KAYIP EVRA'DAN ACI HABER GELDİ; DEPREMDEN 3 GÜN SONRA HAYATINI KAYBETMİŞ

İlginizi Çekebilir

TEKBIYIKOĞLU; BASININ DEMOKRASİDE Kİ YERİ ÇOK KIYMETLİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

49883

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647