• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°
00:3

İkindi'ye Kalan Süre

CAN’DAN HDP’Lİ VEKİLE; ‘HERKES HADDİNİ BİLECEK’

HDP'li vekil Oya Ersoy'un TBMM kürsüsünde Osmanlı ve İslam dinine yönelik hakaret içeren sözlerine cevap AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can’dan geldi.


LAF ETTİRMEYİZ

HDP’li vekil Ersoy, meclis kürsüsünden İslam’a ve Ormanlı’ya hakaret içeren ifadelerde bulunmuştu. Ersoy’a meclis kürsüsünden cevap veren Can ‘Mübarek günlerdeyiz, "Bin beş yüz yıl önce..." diyegeçmişe bir atıf yaparak İslami değerleri hiç kimse aşağılayamaz. Herkes haddini, hududunu, sınırını bilecek.

Türkiye Büyük Millet Meclisinde kutsal değerlerimize kimseyi laf ettirmeyiz. Eğer maksadını aşmışsa gelsin, sözlerini geri alsın.Sözlerini vuzuha kavuştursun. Aksi takdirde Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu olarak sizi telin ederiz, sizi kınarız. Sizi ademi mahkûmiyete mahkûm ederiz.’ şeklinde konuştu.

 

İSLAMİYET ALEYHİ SÖZLER 

HDP İstanbul Milletvekili Oya Ersoy meclis genel kurulunda yaptığı konuşma da ‘Size neden gerici diyoruz biliyor musunuz? Çünkü sizler 500 yıl geride kalmış Osmanlı'yı, 1500 yıl geride kalmış din esaslı toplum düzenini yeniden hortlatmaya çalışıyorsunuz. Biz kadınlar özgür olabileceğimizi öğrendik ve ne 500 yıl ne de 1500 yıl öncesine gitmeye niyetimiz yok. Götüremezsiniz." ifadelerini kullanmıştı. 

İlginizi Çekebilir

CAN’DAN HDP’Lİ VEKİLE; ‘HERKES HADDİNİ BİLECEK’

İlginizi Çekebilir

MİLLİ PARK GİBİ MİLLET BAHÇESİ

İlginizi Çekebilir

CAN’DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

84828

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647