• Dolar
    32.371
  • Euro
    34.986
  • Ç.Altın
    3.932
  • Altın
    2.326
KIRIKKALE
21°
00:54

Öğleye kalan Süre

ÇELEBİ’DEN ADAYLIĞI HAKKINDA AÇIKLAMA

AK Parti listesinden Kırıkkale vekil adaylığı gündeme gelen Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme sonrası durumun netleşeceğini kaydetti.


GÖRÜŞMEYİ İŞARET ETTİ 

Kırıkkale siyaset dünyası birkaç gündür İbrahim Çelebi’nin Kırıkkale’den aday olup olmayacağını konuşuyor. Anavatan Partisi’nin Cumhur ittifakını desteklemesinin gündeme gelmesi ile birlikte gözlerin çevrildiği Genel Başkan Çelebi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birkaç gün içinde yapacağı görüşmeyi işaret etti. 

ALAN DARALTMAK İSTEMEM 

AK Parti listesinden Kırıkkale Milletvekili adaylığı hakkında görüşlerini aldığımız Çelebi “Henüz o konu gündeme gelmedi. Ancak Kırıkkale’nin 3 vekillik hakkı var. Ben gelipte alan daraltmak, bir hemşehrimizin yerini almak istemem. Büyükşehirlerden aday olup Kırıkkale’nin vekil sayısını 4’e çıkarmak isterim.” 

PAZARLIK YAPMAM 

“Sayın Cumhurbaşkanımız ile önümüzde ki birkaç gün içinde bir görüşme gerçekleşecek. O görüşmede durum netleşir. Kendilerine de bu fikrimi söyleyeceğim. ’dedi. ‘Kırıkkale’den aday olmanız istenirse ne dersiniz’ sorumuza ise Çelebi “Şunun bilinmesini isterim; Sayın Cumhurbaşkanı ile bir pazarlığa girmem. 2018’de de girmedim bugünde girmem.” ifadelerini kullandı. 

 

İlginizi Çekebilir

KAPLAN; ORSAV ÖNEMLİ YATIRIMLARA İMZA ATIYOR

İlginizi Çekebilir

ULUSOY MHP’DEN ADAYLIK İÇİN İSTİFA ETTİ

İlginizi Çekebilir

SON SANİYE BASKETİ İLE ŞAMPİYON; ÖZEL GAZİ KOLEJİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

35308

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647