• Dolar
    32.330
  • Euro
    35.090
  • Ç.Altın
    3.927
  • Altın
    2.302
KIRIKKALE
21°
00:52

İkindi'ye Kalan Süre

DEMİR’DEN TEKİN’E CEVAP; 2 VEKİLİ 1’E DÜŞÜRDÜN

AK Parti Milletvekili Adayı Ergün Tekin’in başka partiye çalıştığını iddia ettiği Mehmet Demir, Tekin’e cevap verdi.


TEKİN DEMİR HAKKINDA İDDİA 

Ergün Tekin AK Parti İl Binasında düzenlediği toplantı da Mehmet Demir’le ilgili olarak “Seçim öncesi görüştüğümde ben AK Parti’ye çalışmam başka partiye çalışırım” iddasında bulunmuştu. Demir bu iddialara sosyal medya hesabından cevap verdi. Demir açıklamasında şu ifadelere yer verdi;  “Ergün Tekin. Düzenlediğin basın toplantısında benim adımı vererek ‘ben başka partiye çalışırım kusura bakma’ dediğimi iddia etmişsin. Yalandan kim ölmüş. Mağlubiyetin, başarısızlığın bir bedeli vardır. O yükü kaldıramayanlar, bedel ödemek istemeyenler senin yaptığın gibi sorumluluğu yıkacak birilerini ararlar.”

ANKETLER 2 GÖSTERİYORDU

“Bak buraya 1 Kasım 2015 seçim sonuçlarını koyuyorum. Bu seçimler yapılmadan önce genel merkezin yaptıkları da dâhil hiçbir anket Kırıkkale’de Ak Partiyi 3-0 görmüyordu ve ben o gün 3. sıra milletvekili adayıydım. Yani seçime giderken Ak Partinin 2 vekili vardı ve biz onu Allah’ın yardımı ve milletin desteğiyle 3 yaptık. Sen de seçime giderken 2. sıradaydın ve anketler, araştırmalar Ak partinin 2 vekili olduğunu gösteriyordu. Bak 14 Mayıs 2023 seçim sonuçlarını buraya koydum sen o 2 vekili 1’e düşürdün.”

DÖN AYNAYA BAK 

“Ergün Tekin işte benim karnem işte senin karnen…Bakan yardımcısı olacağım, genel merkezde görev alacağım, yatırım getireceğim demişsin. Şimdiden tebrik ederim en azından yatırımlar konusunda. Ama bunlar 14 Mayıs 2023 milletvekili seçimlerinde başarısız olduğun gerçeğini değiştirmez. Hayatını Sayın Cumhurbaşkanımıza adadığını falan söylemişsin bunlara da sadece gülüp geçiyorum.  Bir de en son kedi buradaysa kıyma nerede diyerek bizim oylar nerede diye sormuşsun.  Ergün Tekin Milletvekili listesine sen işte o oyları alasın, gidip milleti ikna edesin diye konuldun. Kırıkkale halkı Sayın Cumhurbaşkanımıza %59.66 gibi Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir oy verdi. Şimdi sen milletvekili adayı olarak %35.67 oy aldıysan seçilebilecek yerde olmana rağmen seçilemediysen suçluyu uzakta arama. Dön aynaya bak gerçekleri orada görürsün.” 

İlginizi Çekebilir

DEMİR VE TAYYAR BASINLA İFTARDA BULUŞTU

İlginizi Çekebilir

DEMİR’DEN İKİNCi TUR İÇİN ÇAĞRI

İlginizi Çekebilir

TEKİN’İN ADAYLIĞI İÇİN BAHÇELİ İLE GÖRÜŞÜLMÜŞ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

65042

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647