• Dolar
    32.509
  • Euro
    34.642
  • Ç.Altın
    4.244
  • Altın
    2.481
KIRIKKALE
28°
00:57

İkindi'ye Kalan Süre

ERDURAN; BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

HAK-İŞ Kırıkkale İl Temsilciliği 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda bir kutlama programı yaptı. İl Temsilcisi Murat Erduran, birlikte mücadele etmek için birlikte güçlü olmak için burada olduklarını kaydetti.


MEYDANLARDAYIZ

HAK-İŞ, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama programı ve basın açıklaması gerçekleştirdi. HAK-İŞ Kırıkkale İl Temsilcisi ve Öz-Büro İş Kırıkkale Şube Başkanı Mirat Erduran, basın açıklamasında birlikteliğe  vurgu yaptı. Erduran “Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü 1 Mayıs’ımız kutlu olsun. HAK-İŞ olarak, bugün inşallah depremzede kardeşlerimizle, üyelerimizle, emekçilerimizle yaralarımızı birlikte sarmak, kucaklaşmak için buradayız. Birlikte yeniden ayağa kalkmak, birlikte mücadele etmek, biz birlikte güçlüyüz demek için buradayız, meydanlardayız. Pandemi sebebiyle ara vermek durumunda kaldığımız kitlesel 1 Mayıs programlarımızı, bugün burada, siz kıymetli emekçilerimizle deprem dayanışmamız sebebiyle başlatmış oluyoruz. HAK-İŞ olarak; sağlığımız, işimiz, ekmeğimiz, güvenli ve güvenceli istihdam, refah dolu yarınlar ve güçlü gelecek için taleplerimizi yine meydanlardan yüksek sesle haykırıyoruz.” dedi.

YARALARI SARACAĞIZ

Erduran basın açıklamasını şöyle sürdürdü “Ülkemiz 6 Şubat’ta merkezi Kahramanmaraş olan ve 11 ilimizin etkilendiği deprem felaketini yaşamıştır. Asrın felaketi olarak anılan bu depremde binlerce emekçimiz vefat etmiş, binlerce kardeşimiz yaralanmıştır. Buradan hayatını kaybeden üyelerimize, ailelerine ve tüm vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, geride kalan yakınlarına ve tüm ülkemize baş sağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. 2 Emeğin, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın gücüne inanan Konfederasyonumuz, deprem bölgesindeki üyelerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza destek olmak için yardım çağrısını yinelemektedir. HAK-İŞ olarak, Allah’ın izniyle bütün gücümüzle ve emeğimizle milletimizin yaralarını saracağız diyoruz. HAK-İŞ olarak depremzedelerin ve ülkemizin acılarını paylaşıyoruz.”

AYAĞA KALKACAĞIZ

“HAK-İŞ olarak, tüm yaşananlara rağmen umutla, yeniden ayağa kalkacağımıza ve mücadelemize devam edeceğimize inanıyoruz. Depremde ilk günden itibaren arama kurtarma faaliyetlerine katılan HAK Arama Kurtarma Umut Timi ekiplerimiz başta olmak üzere, emekçilerimize, madenci kardeşlerimize, AFAD Ekibine ve gönüllülerine, itfaiye erlerimize, polislerimize, askerlerimize, sağlıkçılarımıza, sizlere, tüm işçi kardeşlerimize, milletimize ve tüm HAKİŞ teşkilatı mensuplarımıza gönülden teşekkür etmek istiyoruz. Ülkemizin birlik ve dayanışma ruhuna en çok ihtiyacı olduğu bu zor zamanlarda ülkemizin geleceği ve istikrarı için üretmeye ve çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemizin birliği, bütünlüğü ve emeğimizin geleceği için HAK-İŞ olarak sendikalarımız ve tüm teşkilatımızla omuz omuza mücadele veriyoruz. Değerli Emekçi Kardeşlerimiz, İş kazalarının, meslek hastalıklarının olmadığı bir çalışma ortamı için, Emeğimizin ve alın terimizin karşılığı için, İşsizlik ve gelir endişesi olmayan onurlu bir hayat için, birlik, dayanışma ve beraberlik ruhu ile meydanlarda sizlerin güçlü sesi olmaya devam edeceğiz.”

İlginizi Çekebilir

ERDURAN; BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

İlginizi Çekebilir

ÖZ SAĞLIK İŞ’TEN AŞURE ETKİNLİĞİ

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80853

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647