• Dolar
    32.588
  • Euro
    35.040
  • Ç.Altın
    4.106
  • Altın
    2.457
KIRIKKALE
27°
00:31

Öğleye kalan Süre

KARAYOL’DAN KIRIKKALE BELEDİYESİ’NE ELEŞTİRİ

Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol, Kırıkkale Belediyesi’nin karla mücadelede yetersiz olduğunu ayrıca şehirleşme ile ilgili çalışmalarda da yanlışlar yaptığını ifade etti.


YOLLAR AÇILMAMIŞ

 Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol, Özlem Özcan’la yaptığı Kitabın Ortası’ndan programında Kırıkkale Belediyesi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karla mücadelede Keçiören’i anlatan Karayol “En son kar yağdığı gece yollardaydık. Keçiören’in yollarını açtık. Açılmadık yol bırakmadık. Belki tek tük sokaklar kalmıştır ama nüfusun yüzde 90’ı sabah arabasına bindi ve yollar açıktı. Biz belediye olarak küreme ve tuzlama yaptık. Vatandaşlarımız sabah 8’de işine rahat rahat gidebildi. Şunu düşünmedi; sabah kalktığımda yol kapalıysa yarım saat önce kalkayım otobüs durağına gidiyim demedi. Ne olursa olsun benim yolum açılmıştır dedi. O gecenin sabahı ben Kırıkkale’ye geldim. Şöyle bir saat şehri dolaştım. Çok üzüldüm. Esnaf kendi kapısının önünü temizlemeye çalışıyor. Yol zaten açılmamış. Terk edilmiş. Millet Bulvarı ya. Millet Bulvarı,  Hürriyet Caddesi. Allah aşkına bir tane greyderiniz yok mu ya ? Şöyle bir küreseydiniz. Çok büyük bir iş değil bu.” eleştirisinde bulundu.    

BU ŞEHRİ KİMSESİZLEŞTİRMEYİN

Kırıkkale Belediye Başkan adaylığı ile ilgili sorunun üzerine de Karayol “Bizim şehrimiz adına üzerimize düşen vazife olursa bunu seve seve yaparız. Çok ciddi katkı sağlarız diye düşünüyorum. Maalesef şehircilik bir ihtisastır. Şehircilikle ilgili bir ihtisası olmayan insanlar müdahale ettiğinde mesela; bir park alanının içine valiliği yapıyorsunuz onun altına adalet sarayı yapıyorsunuz ve bu şehri mahvediyorsunuz. Yapmayın. Gerçekten içim acıyor. Tren yolunun öbür tarafına Bahçelievler, Selimözer’e gidiyorsunuz asfalt atmışsınız elinize sağlık. Kaldırım yapmışsınız güzel ama Kırıkkaleliler niye kaldırımdan yürümüyor. Çünkü bir boy ot var. Yapmayın bu şehri böyle kimsesizleştirmeyin, terkedilmiş gibi yapmayın. Sadece bir tırpana bakıyor. Personeliniz var. Tırpanı alacak yolda yürürken onu temizleyecek o tırpanla. Kaldırım yaparken gerekli yatırımı yapsan yani kaldırımı doğru yapsan zaten ot çıkmaz. Hadi çıktı bari söktür. Ondan sonra Kırıkkaleliler yoldan yürür diyorsun. Ne yapsın kaldırımı ot basmış nerden yürüsün.” değerlendirmesinde bulundu.   

İlginizi Çekebilir

AK PARTİ’DE ADAY SAYISI ARTIYOR; KARAYOL’DA YARIŞA GİRİYOR

İlginizi Çekebilir

KARAYOL; GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİK

İlginizi Çekebilir

KARAYOL’DAN ANKET TEPKİSİ; ART NİYETLİ VE MAKSATLI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

71824

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647