• Dolar
    32.504
  • Euro
    34.783
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.496
KIRIKKALE
22°

ÖZEL; CHP’Yİ KIRIKKALE’DE BİRİNCİ PARTİ YAPMA ZAMANI GELDİ

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, seçim bürosu açılışı için Kırıkkale’ye geldi. Açılışa katılım oldukça yüksek oldu.


ORTAK SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI 

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Yenidoğan Mahallesi’nde ki CHP, Demokrat Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Deva Partisi’nin ortak kullanacağı seçim bürosunun açılışını yapmak için Kırıkkale’ye geldi. Seçim bürosunun açılışına 5 partinin il başkanları ve CHP Milletvekili adayları Ahmet Önal, Ömer Elidemir ve Ümit Duman katıldı. İlk olarak konuşma yapan Milletvekili Önal, beş yıl önce muhalefet partisinin milletvekili olduğunu ama artık iktidar partisinin milletvekili olmak istediğini söyledi. Önal ayrıca, beş yıl boyunca Kırıkkale’nin sorunlarını mecliste dile getirdiğinin altını çizerek, artık sorunların çözümü için Kırıkkale’de birinci parti olmak ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olacağını ifade etti.

​​​​​​SÖZÜNÜZÜ TUTTUNUZ

Ahmet Önal’dan sonra konuşma yapan Özgür Özel, “5 yıl önce Ahmet Önal’ı milletvekili yapmak için siz söz vermiştiniz ve sözünüzü tuttunuz bunun için sizlere teşekkür ederim. Bu seçimde ise sizden Ömer Elidemir’i de meclise bekliyoruz ve Bay Kemal’i Cumhurbaşkanı seçmenizi istiyoruz. 5 yıl boyunca Ahmet Önal Kırıkkale’nin bütün sorunlarını mecliste dile getirdi ve biz sorunları iyi biliyoruz. Artık sorunları dile getirme zamanı değil sorunları çözmek için meclise Kırıkkale’den birinci parti olarak gitme vakti” dedi. Açılışa ilgi oldukça yüksek oldu.

İlginizi Çekebilir

CHP’YE GÖRE KIRIKKALE’NİN ÖNCELİKLİ SORUNU; İŞSİZLİK

İlginizi Çekebilir

CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI İÇİN ÜNVER’E 2 GÜNDE 211 İMZA

İlginizi Çekebilir

TAKLA ATAN ARAÇTA 2 YARALI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

68946

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647