• Dolar
    32.595
  • Euro
    34.806
  • Ç.Altın
    4.277
  • Altın
    2.505
KIRIKKALE
24°
01:9

Yatsı'ya Kalan Süre

SAYGILI’DAN ‘MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK MISINIZ?’ SORUSUNA CEVAP

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, katıldığı bir programda ‘Milletvekili adayı olacak mısınız?’sorusuna “Ben hiçbir yere aday olmadım olmam. Bana verilecek her türlü görevin başımın üstünde yeri var.” diyerek milletvekilliği adaylığına yeşil ışık yaktı.


AÇIK KAPI BIRAKTI

Kırıkkale’de TV’de yayınlanan ‘Merak Edilenler’ programında İlyas Şen ve Hakan Gökkaya’nın sorularına cevap veren Başkan Saygılı, milletvekilliği adaylığı hakkında açıklama yaptı. Kamuoyunda genel seçimde milletvekili adayı olacağı iddia edilen Saygılı, Hakan Gökkaya’nın ‘Milletvekili  adayı olacak mısınız?’ sorusuna “Ben görev insanıyım. Şahsımla nefsimle ilgili herhangi bir görev makam mevki talep etmem. Bana ne görev verilirse layıkı ile yapmaya çalışırım. Siyaset farzı ayındır. Yani yapılması zorunlu olan birşeydir. Elimden gelen gayretle aziz memlekete hizmet etmek için ne görev verilirse başımın üstünde yeri var derim. Ben şahıs olarak hiçbirine aday olmadım olmamda.” Sözleri ile milletvekilliği adaylığı kapısını açık bıraktı.

ALLAH FIRSAT VERMEYECEK

İlyas Şen’in ‘Yeniden belediye başkanlığını aday olur musunuz?’ sorusuna da Saygılı “Benim derdim hizmet etmek.  Keşke 24 saat biraz daha uzun olsa da daha fazla çalışsam diye düşünürüm. Ben Allah rızasına talibim. Rakiplerimiz olacak, iftira atanlar olacak iftira atanlara, bizi kendilerine rakip görenlere ‘bundan bir menfaat temin edemeyiz bu giderse falanca gelirse bana menfaat temin eder’ diyenlere çok net söylüyorum; hiç heveslenmesinler. Allah’tan tek duam var, hangi görevde olursam olayım burayı dürüst namuslu şerefli bir insana devretmektir. Tek istediğim budur. Allah da inşallah onlara bu fırsatı vermeyecektir.” dedi.  

HALKIN CEBİNDEN TEK KURUŞ ÇIKMAYACAK

Son günlerin gündemde ki konularından ASELSAN’a verilen ihalenin ödeme şekli ile ilgili olarak da “vatandaş olarak bizim cebimizden ne kadar para çıkacak?’ sorusuna da Saygılı “İşin enteresan tarafı şu; size bir kuruş maliyeti yok. Kırmızı ışıkta geçmezseniz ceza yemezsiniz. Bu nedenle halka maliyeti yok. Net bir şekilde söylüyorum. Ayrıca  Kırıkkale Belediye bütçesinden bir kuruş çıkmayacak. Bununla beraber kur farkı yok faiz yok.  Kırmızı ışık, park  ve EDS’lerden ne kadar pay gelirse o kadar para ödenecek.  Bunun bir zamanı da yok. O borç bitene kadar.” şeklinde konuştu.  

İlginizi Çekebilir

SAYGILI’DAN ‘MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK MISINIZ?’ SORUSUNA CEVAP

İlginizi Çekebilir

SAYGILI; GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞTIM

İlginizi Çekebilir

SAYGILI İÇİN ATALAY DEVREDE

Haber Yorumları

Yorum Yaz

53220

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647