• Dolar
    32.455
  • Euro
    34.501
  • Ç.Altın
    4.180
  • Altın
    2.476
KIRIKKALE
27°
02:8

Öğleye kalan Süre

TEKİN’DEN HAFTANIN GERÇEKLERİ PAYLAŞIMI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçede faaliyet gösteren özel halk otobüsleri sahiplerinin iddialarına tek tek cevap verdi. Sosyal medya hesabından ‘Haftanın gerçekleri’ başlıklı açıklamasında Tekin, konuya açıklık getirdi.


DEFALARCA GÖRÜŞÜLDÜ

Bahşılı’da belediye ile özel halk otobüs işletmecileri arasında ki zam tartışması karşılıklı açıklamalara neden oldu. Otobüs işletmecilerinin iddialarına tek tek cevap veren Belediye Başkanı Tekin, bir yılda 4 defa zam yaptıklarının altını çizdi. Tekin açıklamasında şu ifadelerde bulundu; işletme sahipleri ‘Belediye başkanı ile dört aydır görüşemiyoruz, aynı masaya oturamadık’ diyorlar. Oysa Şubat, Nisan, Mayıs ve Haziran ayları meclis toplantılarında bu konu konuşuldu. Belediye başkan yardımcımız ile defalarca görüşüldü.” dedi.   

4 DEFA ZAM YAPILDI

Otobüs işletmecilerinin  ‘Encümen toplantısına gittiğimizde; haklısınız hak veriyorum zarar ediyorsunuz diyor ama arkasından birşey gelmiyor, zam taleplerimiz karşılık bulmuyor, aylık 20 bin lira zarar ediyoruz’ iddiasına Başkan Tekin “Araçları bize kiralayın yakıt ve diğer tüm masrafları biz karşılayalım sizi işe alalım sigortanızı yatıralım toplamda aylık 11.971 lira ödene yapalım dedik. Kabul etmediler. 10 Kasım 2021- 7 Ocak 2022- 11 Mayıs 2022 ve 3 Haziran 2022’de taşıma ücretlerine 4 defa zam yapıldı.” denildi. Otobüs işletmecilerinin ‘Belediye bizimle ilgilenmiyor’ iddiasına da Tekin “36 yıllık belediye tarihinde ilk defa özel halk otobüsleri şoförlerine içinde lavabosu WC’si olan dinlenme ofisi yapıldı. Pandemi de yakıt desteği sağlandı” açıklamasında bulunuldu.  Tekin “Bahşılı Halkı herşeyi biliyor. Halkımızın emrinde olduk olmayada devam edeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

BAHŞILI’DA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

İlginizi Çekebilir

TEKİN’DEN HAFTANIN GERÇEKLERİ PAYLAŞIMI

Haber Yorumları

Yorum Yaz

60917

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647