• Dolar
    32.593
  • Euro
    34.677
  • Ç.Altın
    4.268
  • Altın
    2.526
KIRIKKALE
25°
07:26

Öğleye kalan Süre

Tekbıyıkoğlu: "Yeni yıl hayırlara vesile olsun"

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, “2022 yılını uğurlarken bizi biz yapan tüm hatıralarımız yadımızda muhafaza edilmek suretiyle geride kalıyor” dedi.


ARAMIZDAKİ EN GÜÇLÜ BAĞDIR 
Tekbıyıkoğlu, “Zaman yekpare, geniş bir sonsuzlukta bizi kucaklamaya ve akmaya devam ediyor. Bu akışta yeni gelen her yıl, yeni umutlarla karşılanır. Sevinç ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakırken İlimiz, ülkemiz, insanlık adına daha güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığım 2023 yılını Kırıkkaleli hemşehrilerimle karşılamanın mutluluğu içindeyim. Umutlarımız, beklentilerimiz ve ulaşmak için çabaladığımız hedeflerimiz gelecekle aramızdaki en güçlü bağdır.” 

DAHA İLERYİE GİTME HEDEFİ 
“Geleceğe olan umudumuzu ve inancımızı yitirmeden, iyiye ve güzel olana ulaşmak için daha çok çaba göstermeliyiz. Geride bıraktığımız yılda, devletimizin ve milletimizin nazarında katma değer oluşturan tüm çabalarımıza “Türkiye Yüzyılı” ve “Cumhuriyetimizin 100.yılında daha da ileriye” hedefiyle hep birlikte, daha büyük ve güçlü adımlar atarak devam etmek arzusundayız.”

BAŞARI İLE İDRAK EDECEĞİZ 
“Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın bereket, huzur ve sağlık ve afiyet içinde geçmesi, Kırıkkalemiz, ülkemiz ve tüm insanlık adına birlik, huzur ve refah ikliminin hâkim olduğu, yediden yetmişe herkesin saadetle yaşayacağı, hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü hayırlı bir sene olması dileğiyle tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimizin ve mesai arkadaşlarımın yeni yılını kutluyor, aileleri ile birlikte sağlık ve başarı ile idrak edecekleri bir yıl geçirmelerini canı gönülden temenni ediyorum.
 

İlginizi Çekebilir

GENÇ SAĞLIK SEN EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

İlginizi Çekebilir

IRAKLI İLE ÖZBEK ARASINDA BIÇAKLI KAVGA

İlginizi Çekebilir

TIP FAKÜLTESİNE SON TEKNOLOJİ MR CİHAZI; 4 DAKİKADA MR ÇEKİYOR

Haber Yorumları

Yorum Yaz

63888

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647